Katalánske denníky Sport a Mundo Deportivo zhodne informujú, že Neymar sa v tento týždeň do Barcelony nevráti. Dôvodom preto sú kvalifikačné zápasy na MS do Ruska.

Brazílsky útočník zostane v Južnej Amerike až do 7. septembra, pretože začiatkom mesiaca brazílsku futbalovú reprezentáciu čaká dvojica kvalifikačných zápasov na Majstrovstvá sveta 2018 do Ruska. Prv sa Canarinhos stretnú s výberom Ekvádoru a neskôr s Kolumbiou.

TIP | Neymar sa vzdal kapitánskej pásky


V najbližšiu nedeľu hrá Barcelona 2. kolo Ligy Santander na ihrisku Athletic Club Bilbao, čo rozhodne nebude jednoduché stretnutie. Luis Enrique však rozhodol, že Neymara je zbytočné pre jeden zápas ťahať cez pol zemegule, aby následne opäť letel späť. Takto si môže po Olympiáde v Riu odpočinúť a po septembrovej reprezentačnej prestávke sa do Barcelony vráti svieži.

Za to Rafinha sa po turnaji v Riu vracia späť do metropoly Katalánska. Je to spôsobené tým, že s vysokou pravdepodobnosťou bude v nominácii na najbližšie kvalifikačné stretnutia chýbať .

TIP | Neymar: Teraz moji kritici zmĺknu


zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

fantomas

7
2016-08-22 15:18:05

Rafinha na olympiáde celkom sklamal. Síce nenastupoval od začiatku, ale keď nastúpil, tak asi ani raz neukázal ten svoj klasický drive, kedy s loptou vždy ťahá na bránku súpera a prihráva len dopredu. Na OH bola takmer každá prihrávka len na istotu, dopredu nevymslel nič. A to dokonca ani vo finále, keď nastúpil až v predĺžení a temto zápasu výrazne opadlo - od nejakej 85. minúty to bola vyslovene nuda. Na hráčoch bolo vydieť, že sa trápia s kŕčami, navyše v Riu bolo celkom teplo, čo tiež neuľahčilo situáciu. Rafinha ani napriek tomu nedokázal predviesť snáď ani jednu vydarenú akciu.

Po návrate to bude mať sakra ťažké, je tu dosť veľká pravdepodobnosť, že do zálohy bude až poslednou voľbou a to by bola veľká škoda. Oproti olympiáde sa bude musieť poriadne zlepšiť.

fantomas

22
2016-08-22 15:18:45

*vidieť -_- Mohol som niečo také napísať? :D

Sova

13
2016-08-22 15:44:22

po zraneniach takych vaznych ako mal on sa takyto pokles formy dal ocakavat, je len na nom ci sa spamata alebo nie.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.