Nový tréner reprezentácie Argentíny pre denník La Nación prezradil detaily z nedávneho stretnutia s Leom Messim a Mascheranom. Leo sa po tomto stretnutí vrátil do kádra.

Ľudia majú Messiho radi

"Neprišiel som, aby som ho presvedčil, ale aby sme sa pozhovárali o futbale. Po 10 minútach nás to vtiahlo a hovorili sme spolu takmer cez 2 hodiny. To, že bude povolaný, prišlo tak spontánne. Povedal som mu, že v Argentíne je 100 idiotov, ktorí tárajú a kritizujú, ale ľudia ho majú veľmi radi. Ak by sústredil pozornosť len na tých 100, tak sa zblázni."

Messi sa hanbil návrat zverejniť

TIP | Argentína nechce byť závislá od Messiho


"Messi mi povedal: 'teraz sa vrátim a čo mám povedať?'. Ako keby sa za to hanbil. 'Musím vycúvať zo svojich slov,' hovoril. Povedal som mu, že nič nemusí hovoriť, že ho povolám a bodka. Neskôr sa objavilo to vyhlásenie, čo mi prišlo ako niečo prirodzené. To hovorí veľa o jeho chuti hrať v reprezentácii a niečo s ňou vyhrať."

S Messim aj Mascheranom išlo o veľmi otvorené rozhovory

"Ak si sadnete s hráčmi takého formátu, pletie sa vám jazyk a neviete, čo máte urobiť. Ale nie... Veľmi sa mi to páčilo. Povedal som im, čo si myslím a oni sústredili pozornosť na hodnotu tímu. Povedali mi niečo, čo je výnimočné. 'Uvidíte, keď budeme pracovať, nebudete mať nijaké problémy. Všetci chlapci sa prispôsobia, všetci chcú hrať a za reprezentáciu obetujú aj život.'"

V reprezentácii pokračuje naďalej

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

ViscaElBarca88

23
2016-08-24 18:58:33

Ten tréner je osobnosť pôsobí ako sympatický priamy človek. Len dúfam, ze sa ukáže aj po futbalovej stránke lebo po ľudskej sa už ukázal v príjemnom svetle.

rensu

-2
2016-08-25 12:29:31

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace http://ventese.blogspot.cz

quentin

1
2016-08-25 15:56:42

Zdá sa, že AFA konečne angažovala trenéra, ktorý vie ako na to. Som zvedavý na prvé zápasy pod jeho vedením.

quentin

1
2016-08-25 15:56:53

Zdá sa, že AFA konečne angažovala trenéra, ktorý vie ako na to. Som zvedavý na prvé zápasy pod jeho vedením.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.