Obranca Bilbaa Aymeric Laporte bol v minulosti mnohokrát spájaný s prestupom do Barcelony, no nikdy k ničomu nedošlo. Svoju oddanosť a rozhodnutie zostať v klube neľutuje.

Aymeric Laporte má pred sebou veľmi sľubnú budúcnosť a už neraz sa ho pokúšali najlepšie európske celky zo San Mamés dostať. 22-ročný Francúz je však v Bilbau spokojný a tak ľahko klubové farby meniť nemieni, ak vôbec. "V posledných rokoch som ukázal svoj záväzok ku klubu a nemyslel som na nič iné ako na Athletic," priznal. "Som veľmi šťastný, povedal som to už veľakrát. Myslím si, že fanúšikovia sú s mojím rozhodnutím veľmi spokojní."

TIP | Laporte: Barcelona je najlepší tím na svete

Athletic v prvom ligovom kole nečakane podľahol Gijónu 2-1 a tento víkend navyše privíta na domácom štadióne Barcelonu. Laporte očakáva aj napriek absencii Neymara náročný zápas. "Barca je ťažký súper. Získala mnoho trofejí a opakovane končí na prvom mieste. Niekoľko hráčov im odišlo a niekoľko zas prišlo. Treba s nimi počítať, ale musíme sa pokúsiť tento duel vyhrať, rovnako ako ostatné. Musíme hrať svoju hru a byť sústredení."

"Tento tím má okrem Neymara ďalších veľmi dobrých hráčov. Všetci hráči Barcelony predstavujú veľmi vysokú úroveň. Budeme musieť bojovať v každom okamihu zápasu."

zdroj: fcbarca.com

foto: fourfourtwo.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.