Rozhlasová stanica Cadena COPE uviedla, že Munir El Haddadi súhlasil s hosťovaním do Celty Vigo. Klub z Viga včera Barcelone predstavil oficiálnu ponuku, ktorú útočník Blaugranas odobril.

Celá operácia je každopádne závislá od toho, či sa Barcelone podarí na Camp Nou kúpiť Paca Alcacera. O Munira malo záujem viacero klubov, no Luisovi Enriquemu záležalo na tom, aby 20-ročný hráč nabral skúsenosti vo vhodnom klube. Spomedzi záujemcov bola vybraná Celta ako najvhodnejšia možnosť. Veď práve tam sa pred niekoľkými sezónami formoval aj Rafinha.

TIP | Munir v hľadáčiku viacerých klubov


Munir mohol na hosťovanie odísť aj do Sportingu Gijón či do Valencie. Valenciu však Barcelona odmietla, pretože klub z Mestally nebol hosťovaním veľmi nadšený. Munir mal povolenie odísť do Sportingu, no ako informuje Cadena COPE, rozhodol sa pre Celtu. Transfer sa každopádne uskutoční len vtedy, ak do Barcelony príde Paco Alcacer.

Munirovi by hosťovanie určite pomohlo

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

tominno9

19
2016-08-25 22:36:44

pokiaľ naozaj príde ten Paco, tak jednoznačne preč,inak sa tu chlapc utrápi ako aj Masip

gabo111

3
2016-08-25 23:01:40

Neni to zle.

okbor

19
2016-08-25 23:53:56

No dúfal som, že zostane. Hlavne keď takto na sebe zapracoval. A akosi aj "zmužnel". Aspoň podľa tej druhej fotky. Nie že by som si takéto veci všímal bežne, ale toto sa nedalo prehliadnuť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.