Je jasné, že návraty do Barcelony budú pre Pepa Guardiolu špeciálne do konca svojho života. Keď však už máte svoj prvý emotívny návrat za sebou, tak tie ďalšie môžete brať s miernym nadhľadom.

Boss Manchestru City tvrdí, že bude jeho ďalší príchod v rámci Champions League špeciálny, no už určite normálnejší, než bol ten posledný, keď tam zavítal s Bayernom v apríli roku 2015.

Guardiolovi junáci si vtedy z Camp Nou odnášali krutú prehru, dve sezóny dozadu totiž Barca rozdrvila Bayern 3-0, Neuer a spol boli sparalyzovaní kúzlom Lionela Messiho. Ten dal Nemcom dva góly a zatienil tak návrat slávneho kouča. Pre Guardiolu to tak nebolo nič príjemné, no ako sám priznáva, i taký dokáže byť futbal. Irónia osudu je ale najmä to, že Pepa zničil hráč, ktorý je i vďaka jeho štyrom rokom v Katalánsku tam, kde momentálne je.

Normálne špeciálny a špeciálne normálny, významný dátum pre sympatického trénera Manchestru City bude 19. októbra. Skupina C prinesie opäť súboje týchto dvoch gigantov a aj vďaka tomu, že sa stal Katalánec novým trénerom anglického mužstva, budú mať tieto zápasy špeciálny náboj, o tom niet pochýb.

TIP | Athletic - Barca: Nominácia

"Nemôžem poprieť, že to pre mňa nebude niečo špeciálne. Návrat do Barcelony je taký vždy, vyrastal som tam a strávil aj väčšiu časť života," vysvetľuje Pep.

"Poznám tam ľudí, klub, médiá, väčšinu hráčov – emočné puto tam je, no tým som si z väčšej časti prešiel už vtedy, keď som trénoval Bayern."

Guardiola je tréner, ktorý svoje emócie nikdy netajil. Ako vyrovnaný človek uznáva, že prvá skúsenosť bola ohromná. "Prvýkrát to bolo naozaj ‘wow’, druhýkrát to bolo druhýkrát, no a potom je to už len normálne."

Ohľadom súbojov Ligy majstrov tréner nemá žiadne pochybnosti. "Poznám dobre Barcu aj Monchengladbach, no a samozrejme nesmierne rešpektujem aj Celtic. V Európe majú množstvo skúseností. Ak chceme postúpiť, musíme podať naše najlepšie výkony."

zdroj: fft.com
foto: fft.com weloba.com

sempe

-4
2016-08-28 01:24:30

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace http://ventese.blogspot.cz

jjnovo

-1
2016-08-28 08:52:37

Dejte mu už konečně banán. :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.