Náročnosť duelu proti Bilbau si hráči jednoznačne uvedomovali už pred včerajším zápasom, ktorý napokon pre hostí vyšiel, čo sa výsledku týka, skvele – herne to už tak oslnivé nebolo, no dôležité sú 3 body. A aké majú na tento zápas názory Rakitič s ter Stegenom?

Obaja zhodne tvrdia, že je na tom Barca dobre. Práve títo dvaja hráči sa výrazne podpísali na osude zápasu, Rakitič ho totiž rozhodol, no a ter Stegen patril ako brankár k vôbec najvýraznejším hráčom na ihrisku, čo sa až tak často nevída.

Ivan Rakitič

Pekelný duel

"Je to už jednoducho tak, že zápasy na San Mamés sú veľmi ťažké a veľmi intenzívne. Ako vždy, tak aj teraz bol Athletic veľmi silným rivalom a zápas nám skomplikovali. Myslím, že oba tímy odohrali skvelý zápas, no niet pochýb o tom, že sme si víťazstvo zaslúžili."

Forma Barcy

"Na začiatku ročníka preukazujeme veľkú formu, hráme na vysokej úrovni. Sme veľmi spokojní s tým, ako sa veci uberajú, pracujeme veľmi dobre a to všetko sa potom odráža na ihrisku."

Zákrok na Muniaína

"Faul to nebol určite. Obaja sme šli po lopte, padli sme, no s určitosťou to nebol zákrok na penaltu, nebolo to nič trestuhodné."

TIP | Athletic Club - Barca: Semafor

Slová Marca-Andrého ter Stegena po zápase

Rola brankára v zápase

"Bolo veľmi dôležité ustáť si miesto v bráne. Po zranení je vždy ťažšie dostať sa do tempa, no som spokojný, pretože som sa cítil dobre a do ďalších zápasov pôjdem s väčším sebavedomím."

Rozohrávka

"Niekedy je to ťažké hrať na krátko, no je to náš štýl hry. Našťastie to všetko dobre dopadlo."

Príchod Cillessena

"Všetci bojujeme za to, aby sme sa stali jednotkami, no je dobré, ak máte férovú konkurenciu a súboj o tento post. Doteraz to šlo týmto spôsobom a pevne verím, že to bude i naďalej takto pokračovať. Myslím si, že sme zatiaľ na dobrej ceste, aby tomu tak bolo."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Bachy

13
2016-08-29 14:14:01

Ivan bol jednoznačne najlepším hráčom zápasu + na to mal aj Sergi Roberto. Messi si odohral svoj štandard tvoril a ostatní zahadzovali :)

cruyff

1
2016-08-29 16:14:01

bolo to zatial ,,ferove,,..Bravo by vedel o ferovosti rozparávať...visca..

nepalko

0
2016-08-30 00:55:19

Asi tak nejako...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.