Luis Enrique sa po zápase zdal byť viac než hrdý na svojich zverencov. Ocenil ich prístup a kvitoval aj kvalitu súpera, ktorá bola v tomto dueli jednoducho nepopierateľná. Barca aj napriek komplikáciám dokázala vyhrať.

Rytmus zápasu

"Rytmus zápasu bol miestami frenetický, až sa zdalo, že sa ani nejedná o začiatok sezóny. Na začiatku sme robili veľa chýb, neviem, či to bolo kvôli súperovi, alebo kvôli nám."

Ťažký súper

"V druhom polčase sme dianie kontrolovali asi 30 minút, no ku koncu nás Athletic zatlačil. Zápas sme jednoducho nedokázali rozhodnúť."

Výkon jeho hráčov

"Preferujem síce, keď máme nad zápasom väčšiu kontrolu, no my sme boli veľmi koncentrovaní a odohrali sme z fyzickej stránky skvelý duel. Myslím, že sme mohli zápas rozhodnúť aj skôr, je veľmi ťažké proti niektorým súperom dlho držať loptu a dospieť tak ku gólu."

TIP | Athletic 0:1 Barca: Hodnotenie hráčov

Pocity

"Som veľmi spokojný s výsledkom, ktorý sme dosiahli. Je to skvelý rival a výsledok nás posilní. Dosiahli sme veľmi dôležité 3 body. Síce nám ešte chýbajú hráči, no vidím to na veľmi dobré mužstvo, ktoré má chuť hrať a súťažiť."

zdroj: sport.es
foto: twitter.com

quentin

9
2016-08-29 15:07:28

...myslím, Lucho má nad čím premýšľať. Tak silné Áčko, teda základnú 11ku i lavičku sme dávno nemali. Teším sa na všetky ďalšie zápasy a verím, že budú úspešné. Len to chce ešte trochu zohrať hráčov a zvýšiť gólovú efektivitu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.