Bývalý legendárny hráč FC Barcelona, Éric Abidal, hovoril o katalánskom klube a jej najväčšej súčasnej hviezde, Lionelovi Messim. Športová direktíva Blaugranas na čele s Josepom Mariom Bartomeuom, Robertom Fernandézom a Albertom Solerom prezradila, že s Argentínčanom plánuje predlźiť zmluvu, a to Francúza nesmierne teší.

"Barcelonu bez Messiho si predstaviť neviem. Som si istý, že tu bude pokračovať ešte mnoho rokov," vravel Abidal, ktorý v prvom tíme barcelonského družstva pôsobil v rokoch 2007-2013, Leov progres tak sledoval z tej najlepšej možnej pozície.

67-násobný francúzsky exreprezentant bol optimistický aj ohľadom tohto ročníka. "Sme len na začiatku sezóny, zhodnotiť, čo dokáźete a čo nie, je náročné. Tím je veľmi silný, posilnilo ho navyše mnoho mladých hráčov, a tí majú mužstvo neustále zlepšovať. Musia sa prispôsobiť, no my už vieme, že cieľom v Barcelone je vyhrať všetko a myslím si, že sa nám to môže podariť."

"Podpísali sme mimoriadne talentovaných hráčov, ktorí mužstvu pomôžu, ale pochopiteľne budeme môcť lepšie analyzovať výkony každého z nich až po dlhšom čase, po väčšom množstve zápasov," dodal.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

ronyy101

20
2016-09-03 11:55:32

Páči sa mi ako hovorí v mene Barcelony.

One-Two

18
2016-09-03 12:51:47

Messi vs Uruguay: https://www.youtube.com/...
V tom zápase predviedol viac ako Kristínka za celé Euro.

quentin

14
2016-09-03 13:40:21

Abidal mi bol sympatický vždy a tešíma, že svojím sposobom stále stojí za FCB. A adminom vďaka aj za takéto články. Visca el Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.