V rozhovore pre TyC Sports hovoril Javier Mascherano na tému Messiho rýchleho konca v reprezentácii Argentíny a jeho ešte rýchlejšieho návratu späť.

Interpretácia Messiho slov

"Počul som Lea, ktorý bol veľmi odhodlaný, bolo to premyslené. Určite to nebol znak toho, že je slabý. Nikdy však nepovedal, že viac nebude hrať. Povedal, že reprezentácia nie je pre neho. V súkromí som s ním na tému budúcnosti reprezentácie hovoril a chápem, že išlo o rozhodnutie, z ktorého mohol vycúvať. Rezignácia by nebola hriechom."

TIP | Barcelona potvrdila Messiho zranenie


Kedy skončí Mascherano?

"Teším sa z posledných rokov kariéry, neviem, koľko ešte pred sebou mám. Mám ambície, aby som mohol naďalej súperiť s mladšími protivníkmi a udržať sa na mieste, ktorého vybojovanie ma stálo veľa. Teraz sa pozerám ešte bližšie do budúcnosti ako som to robil predtým. Musím žiť so stresom, keď cítim, že nerobím rozdiel."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

SabiJack

20
2016-09-06 15:50:54

Robis rozdiel :) stale ta velmi potrebujeme

quentin

7
2016-09-06 18:51:14

Masche je neskutočný, v dobrom. Verím, že ešte min. 3 sezóny dá v Top forme, či už doma v Barce alebo v repre. Tiež jeden z najmenej docenených. El Jefecito to dá a držme mu palce...aj na nohách!:D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.