Pri otvorení kancelárií FC Barcelona v New Yorku boli okrem Ronaldinha prítomní aj ďalší dvaja niekdajší hráči Blaugranas, ktorí na Camp Nou zanechali silnú stopu - David Villa a Christo Stoičkov. Ani jeden z nich sa novinárom pri tejto príležitosti nevyhol.

David Villa

"USA je krásna krajina, ktorá sa futbalovo rozvíja a podľa mňa je Barca najlepším klubom na svete. Preto ju fanúšikovia chcú mať tu, aby sledovali jej hráčov. Ako súčasných, tak aj bývalých. Sledujem klub aj z ďaleka."

TIP | Empire State Building bude Blaugrana!


"To, že Barca bude mať odteraz svoju kanceláriu v New Yorku, je fantastické pre klub, ľudí, ktorí tu bývajú a futbal v Spojených štátoch."

"Som veľmi šťastný, že v Barcelone mám toľko priateľov - ako v klube, tak aj v šatni. Teším sa takisto aj z Luisa Enriqueho, ktorý bol vždy našim futbalovým vzorom."

"Barca nech má vynikajúcu sezónu. Má vysnený káder. Z jej sledovania sa musí tešiť každý futbalový fanúšik a predovšetkým culés. Dúfam, že to bude vynikajúca sezóna."

Christo Stoičkov

"Barca pokračuje vo veľmi dôležitej stratégii podpory všetkých detí na svete. To dokazuje, prečo je tento klub najlepší na svete. Má na to srdce."

"Barca po celý čas odvádza vynikajúcu prácu, získava takých hráčov, ktorých najviac potrebuje, aby vylepšila káder a okrem toho, veľmi dobrých hráčov produkuje aj jej akadémia."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Rasto

12
2016-09-08 12:17:59

Vidno, že do oboch Barca "zarástla". Najlepší klub na svete zanechal v nich veľkú stopu. Aj oni v ňom. Nech sa im darí.

quentin

3
2016-09-08 15:22:32

Proti týmto názorom týchto 2 skutočne Veľkých osobností nemožno namietať. Len dodatok, Lucho má DREAM TEAM, ktorý teraz DUPLOM musí ukázať svoju DOMINANCIU vo svete futbalu. A ja verím, že aj celá sezóna bude ako jeden úžasný sen, ktorý nepoteší len nás fanúšikov, ale vtiahne aj tých, ktorí šport nikdy nesledujú! Visca el Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.