Joan Laporta opäť kritizoval súčasné vedenie FC Barcelona. Tentoraz sa tak stalo pri príležitosti inaugurácie prvej ulice Johana Cruyffa na svete.

Terajšie vedenie ničí La Masiu

"Aktuálna politika klubu neberie akadémiu do úvahy. Ničia ju. Rozhodli sa pre nakupovanie hráčov, ale teraz sa môže ukázať, že chýbajú peniaze. Naše hviezdy sú čoraz staršie a treba myslieť na budúcnosť. V podstate práve teraz by sa mladé talenty mali učiť od najlepších, ale bohužiaľ to tak nie je. Škoda zničiť takúto fabriku na sny. Ak by do tímu povolali viac takých hráčov ako Sergi Roberto, problémy by neboli."

Vplyv La Masie slabne

Sankcie FIFA voči Realu a Atléticu

"Sankcie prišli preto, lebo nie všetko sa robilo tak ako to malo byť. Nemyslím si, že trest je priveľký, stačí si pozrieť predpisy. Nepoznám situáciu ani Realu ani Atlética, ale nazdávam sa, že je taká istá ako v prípade Barcelony. Došlo k zanedbaniam. Barca sa mala na pozore a vedela, že jej hrozí trest. Vtedy som ju nebránil a ani teraz nebudem brániť Real a Atlético."

Prvá ulica Johana Cruyffa

"Všetci vedia, že som ho mal veľmi rád a táto inaugurácia so mnou pohla. Je to výborná iniciatíva v mestečku, ktoré nemá ani 100 obyvateľov. Cruyff vždy hovorieval, že dôležité je dbať na detaily. Dbal o nás a toto mesto urobilo niečo fantastické pre človeka, ktorý miloval Barcu a tento kraj."

TIP | FIFA odvolanie Madridčanov zamietla


zdroj: sport.es
foto: sport.es

Alirael

13
2016-09-12 11:31:24

Laporta a jeho neustale kritizovanie bez nicoho prinosneho

sid1

14
2016-09-12 12:34:13

Cele jeho stastie ze zrovna vychytil obdobie xaviho,iniestu,lea. Kludne dalsich 20 rokov nemusi nikto taky z la masie prist. Berie to ako keby La Masia bolo miesto predurcene produkovat lea kazdych 5 rokov. Co dodat politik, takze tym je povedane vsetko

Jestper9

1
2016-09-12 20:31:52

Presne tak. Jedna generácia bola geniálna a ďalšia byť nemusí a ani tá po nej. Uz to,že Roberto sa chytil je fajn a snáď sa ešte niekto nájde. Ale ked nie, tak proste treba kupovať. Odchovancov mať je pekné, ale ked na to nemajú, tak klub z toho nevyžije a hlavne nie v dnešnej dobe v konkurencii klkubov z Manchestru, Bayernu, Chelsea, Realu ci PSG. A povedzme si pravdu. Radsej sa budeme tešiť hre odchovancov bez trofejí, alebo teamu najsilnejšiemu aky môže byť a akého je klub schopný hoci s kúpenými hráčmi, ale s trofejami. Pritom... aj legionár môže mať pre Barcu srdce väčšie ako odchovanec.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.