Zápas proti Alavés sa už po prvom polčase nevyvíjal podľa predstáv, no a tak prišla na rad aj chvíľa pre Lionela Messiho. Ten odohral v sobotu asi 30 minút, na ktoré však bude chcieť čo najrýchlejšie zabudnúť. Výkon tímu nebol oslnivý, neuspokojil však samozrejme ani výsledok.

Aj napriek tomu to však bol pre Lea špeciálny zápas, zlomil totiž ďalší rekord. Argentínčan má na konte momentálne piaty najvyšší počet odohraných zápasov za Barcu spomedzi všetkých, ktorí jej dres obliekali. Reč je o 536 zápasoch, no a z TOP 5 tak vytlačil brankársku legendu FCB – Victora Valdésa.

Momentálne sa pred Messim nachádza už len štvorica hráčov. Menovite sú to Migueli, Puyol, Iniesta a Xavi. Prvých troch menovaných pravdepodobne prekoná, no na Xaviho 767 zápasov sa bude doťahovať už ťažšie.

zdroj: weloba.com
foto: archív, weloba.com

SabiJack

2
2016-09-12 23:16:27

Len tak dalej

Rasto

5
2016-09-13 08:07:44

"Prvých troch menovaných pravdepodobne prekoná, no na Xaviho 767 zápasov sa bude doťahovať už ťažšie." Veď Iniesta stále hrá a nikdy nie je isté, kto z nich bude bude dokedy v Barce. Ale je to pravdepodobné, že ho Leo prekoná.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.