Na Barcelončanov čaká prvá prekážka v Lige majstrov. Hlavná súťaž ukrýva samé zvučné mená. Barcelona, Bayern, PSG, Juventus, Arsenal a množstvo ďalších TOP klubov bude bojovať o najprestížnejší európsky primát. Prvý súper Blaugranas bude Celtic Glasgow. Čo očakávať? Spestrite si tento zaujímavý súboj v LIVE stávkach!

Barca má v C skupine Celtic, Mönchengladbach a Manchester City. Prvým na muške je škótsky majster, s ktorým sa zverenci trénera Enriqueho stretli aj v príprave a o výhre 3:1 rozhodli už do polčasu. Samozrejme, ostrý zápas bude ďaleko viac vyhecovaný. Potom, čo predviedli Katalánci v poslednom kole Primery División, sa zdajú byť Katolíci ideálnym súperom na revanš. Glasgowsky klub je v domácej lige zatiaľ suverénny, keď naposledy deklasoval aj svojho mestského rivala Rangers v pomere 5:1! Určite sa nedá očakávať podobný priebeh na Nou Campe, ale môže to byť varovný signál pred dôležitým meraním síl. Vstúpia Messi a spol. do milionárskej súťaže výhrou?

Stratég carbonneau1 vo svojej analýze napísal: „Barcelona si proti Škótom zastrieľa. Vychádza mi to, že by malo padnúť viac gólov, dokonca aj hostia jeden dajú.“ Jeho tip je domáci a padnú 4 góly a viac pri kurzovej hodnote 1,66! Zveziete sa ?

Chcete vedieť ako premýšľajú skúsení tipéri? Navštívte Tiket arénu a nahliadnite do premakaných tiketov a inšpirujte sa! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.es
foto: sport.es

tunno

5
2016-09-13 13:39:17

"európska špička"

Roman7

5
2016-09-13 18:17:01

Lol ze europska spicka

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.