Andrés Iniesta na zranenie zabudol. Včera proti Celticu Glasgow podal vynikajúci výkon, ktorý okorenil výstavným gólom. Po zápase sa samozrejme novinárom nevyhol.

Analýza zápasu

"Od prvej minúty sme boli veľmi efektívni a vytvorili sme si mnoho príležitostí. Celtic sa nás snažil ohrozovať, tak ako to robia všetci, ale nakoniec veľa záleží od momentu, v ktorom sa nachádza celé mužstvo. Veľký vplyv má tiež to, či už počas prvých akcií padnú góly."

Čo súperom spôsobuje najväčšie problémy?

"Vsadili sme na rýchlosť a v istých momentoch sme prevzali kontrolu na oboch krídlach. Nakoniec, ak hráme týmto spôsobom, pre súperov je ťažké neustále brániť, brániť, brániť."

Pochvala pre Messiho

"Je ťažké o ňom povedať niečo, čo sa ešte nepovedalo. Naozaj úžasné je to, že vás stále zaskočí novými vecami. Nedá sa povedať viac než to, že je jediný svojho druhu."

Prehra s Alavés

"Bol to náš prvý zápas v Lige majstrov, ktorý prišiel po bolestivej prehre s Alavés. Po niečom takom v nasledujúcom zápase máte možnosť zmeniť celkový obraz a pocity."

Tvrdá konkurencia v barcelonskom kádri

"Skúsenosti mi hovoria, že v Barcelone je veľmi ťažké hrať. Tu sa nachádzajú vždy najlepší hráči na svojich pozíciách a čím viac ich je, tým lepšie. Všetci spoločne zabojujeme o každý titul."

TIP | Luis Enrique: Bola to skvelá šou od samého začiatku


zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.