Leganes privíta na svojom štadióne súpera par excellence, slávnu Barcelonu! Domáci tím bude mať zložitú úlohu vzdorovať sile Blaugranas, a hlavne útokom hviezdneho tria Messi, Suárez, Neymar. Má proti ním nováčik Primera División nejakú šancu? Nenechajte si ujsť prestížny súboj v priamom prenose na TV Tipsport!

Katalánci po porážke od Alavésu odčinili zaváhanie. V Lige majstrov predviedli gólostroj na úkor Ostrovanov a nadelili im sedmičku. O niečo podobné sa budú snažiť aj proti klubu sídliacemu neďaleko Madridu. Ten zatiaľ nebojácne cerí zúbky, keď doposiaľ stihol zaznamenať výhru, remízu aj prehru. Víťazstvo v prvom kole na pôde Celty Vigo bolo nečakané, no nebojácny tím šiel ďalej a prekvapil aj zverencov trénera Simeoneho. Pepineros si zo stretnutia proti Atléticu pripísali na konto cenný bod. Budú hrýzť aj proti Barcelončanom?

„Myslím si, že euforicky hrajúci nováčik by sa prvých pár desiatok minút mohol držať a tých 0:3 to podľa mňa skončiť môže,“ podelil sa s komunitou o svoj tip na presný výsledok pri kurze 6,40 Alpaca17! Idete do toho s ním?

Frajer nosooo má na tikete výhru Barcelony, ku ktorej prihodil aj Real a Bayern. Celé to poslal do hry za 800 EUR! Svojou náložou inšpiroval už viac než 100 tipérov, zveziete sa tiež?

Súboj o dôležité body do ligovej tabuľky môžete sledovať naživo na TV Tipsport!

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Marian

4
2016-09-17 08:33:28

Absolútny betónový tip vyzerá byť zápas Espanyol-Real s kurzom 1,4 na hostí, nakoľko madridisti z Barcelony pravidelne púšťajú svojim idolom 6 bodov každú sezónu.
Ďalší betónový tip bude vo vyraďovacej fáze LM (Lós Majstrov, terminus technicus zavedený Alvesovým centríkom), keď budú Realu žrebovať súpera.

rastoo3

4
2016-09-17 11:32:53

Viete mi prosím vás poradiť stream na mobil? Nemám stým skúsenost,,,Veľmi pekne ďakujem,,, visca Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.