Už v stredu na nás čaká jednoznačný šláger kola, keď na seba na Camp Nou narazia dva tímy pomýšľajúce na španielsky titul, Barcelona totiž privíta Simeoneho Atlético. Svojím názorom k tomuto stretnutiu prispel aj exmanažér oboch celkov, Radomir Antić.

Bývalý tréner Blaugranas aj Los Colchoneros si myslí, že Luis Enrique by mal namiesto Javiera Mascherana do základnej jedenástky postaviť talentovaného Samuela Umtitiho. V rozhovore pre Esports Cope túto svoju domnienku aj odôvodnil.

"Je zrejmé, že na Mascheranovi sa výrazným spôsobom podpísal vírus FIFA. Môžeme vidieť, že je unavený a rozhodne nie čerstvý. Na pamäti však musíte mať to, že je to hráč so skvelými líderskými schopnosťami, ktorý je pre tím dôležitý," vyvsetľoval

"Aj napriek tomu si ale myslím, že pre tímovú rovnováhu je vhodnejší Umtiti. Atlético disponuje enormnou rýchlosťou a dokáže sa rýchlo i presadzovať, pričom Umtiti bude schopný brániť tento štýl hry lepšie," vyriekol rodák zo srbského mesta Žitište.

TIP | Simeone vytiahne na Barcu útok GGC

Aké bude mať Atlético proti Barcelone šance? Antić sa domnieva, že Madridčania zaznamenali herný progres, a to im môže pomôcť. "Sledoval som ich zápas proti Sportingu, kde vysoko napádali a nespoliehali sa na protiútoky. Prekvapilo ma to. Naozaj netuším ktorí útočníci po tak skvelom výkone dostanú proti Barce šancu."

"Barca vyhrala nad Celticom a Leganés s absolútnym prehľadom, môže tak mať oproti Atléticu viac energie. Potešením mi je sledovať už MSN pri rozcvičke, nieto pri hre, pre trénera musí byť skvelé mať v skupine hráčov takúto trojicu," dodal.

Radomir Antić | bývalý tréner FC Barcelona

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Alirael

0
2016-09-20 09:54:25

Preco tam chcem videt Umtitiho?


:)

MilujemBarcu

10
2016-09-20 10:00:32

ja s tým len suhlasim

bruno1

7
2016-09-20 10:29:33

Takisto suhlas. Masche je uplne mimo formy. Takmer vo vsetkych goloch ktore sme tento rok dostali mal svoj podiel

frkmrk

-1
2016-09-20 11:36:06

rychlost utocnikov ATL a rychlost obrancu Masch.

emiliano

4
2016-09-20 12:19:06

ter Stegen,S.Roberto,Pique,Umtiti,Alba,Rakytič(Gomes),Busqui(Masch),Iniesta(Arda),MSN.

frkmrk

3
2016-09-20 14:55:12

skoda pisat,tu sa najdu aj taki fandovia, ktori si myslia ze futbal sa hra na dve hlavne a jednu pomocnu branku a ti bez rozmyslania pluskuju a minuskuju, ale su tu aj odbornici rozumejuci futbalu,je ich vsak menej,tak sa zarad medzi koho patris a rozmyslaj o sebe

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.