Blaugranas sa predstavia na Nou Campe, no nebude to len tak hocijaký duel, lebo do Katalánska nabehne poriadny živel, a to silný výber trénera Simeoneho! Všetci určite majú ešte v pamäti lanské štvrťfinále Ligy majstrov, v ktorom vystavili stopku Barce práve hráči Los Colchoneros. Dokážu sa Katalánci revanšovať madridskému klubu? Prestížny súboj sledujte v priamom prenose na TV Tipsport!

Barcelončania striedajú výsledky ako na hojdačke. Naposledy svojich súperov rozstrieľali na franforce, no oba kluby boli výkonnostne nižšie. V tomto zápase však na Messiho a spol. vybehne rival z kategórie najsilnejších. Atleti sú zatiaľ nezdolaní a z Katalánska si chcú odniesť cenný skalp. Ako vždy sú ambiciózni a k trom bodom by im mohol dopomôcť útok Gameiro, Griezmann a Carrasco. Budú môcť kanonieri Atlética konkurovať hviezdnemu barcelonskému triu MSN?

A čo na to najväčšia tipérska komunita? Až 97% stratégov očakáva výhru FC Barcelona!

Domáci tím bude klasicky tvoriť hru a Atleti ju rozbíjať. Barca sa pri útočení dostáva veľmi blízko k šestnástke, čo by malo svedčať rýchlym protiútokom súpera,“ napísal vo svojej analýze borec HonziG. Jeho tip je každý tím dá gól pri kurze 1,76! Skúsite to aj vy?

Nepremeškajte napínavé chvíle a strhujúce momenty pri sledovaní Primera División naživo na TV Tipsport!

K dispozícii máte aj Tiket arénu, kde môžete nahliadnuť do tiketov skúsených borcov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: goal.com

123456

5
2016-09-21 20:41:37

Sú potrebné 3 body. Treba hrať na 100 %. Máme na to.
Visca el Barca

123456

2
2016-09-21 23:57:24

Škoda tej chyby, záloha slabo .

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.