Tréner Argentíny Edgardo Bauza Barcelonu kritizoval za to, že o Messiho nedbá. Bývalý hráč Blaugranas Cesc Fabregas to však vidí inak. V rozhovore pre Cadena COPE Messiho aj Barcu bránil.

Messi sa cíti dobre

"Včera som s Messim hovoril a povedal mi, že sa cíti dobre. Pravda je taká, že predtým nepostrehol nič znepokojujúce."

Edgardo Bauza si napriek tomu myslí, že Barcelona by o Messiho mala dbať viac. Fabregas v každom prípade Lea pozná veľmi dobre. Veď spolu vyrastali v La Masii a neskôr strávili tri sezóny v seniorskom tíme. Priateľstvo medzi sebou udržujú aj ich partnerky. Fabregas Bauzovi kontroval:

"Barcelona je jediným klubom na svete, ktorý vie ako sa o Messiho postarať."

Bývalý hráč Blaugranas komentoval zranenú nohu Felipeho Luisa, ktorej fotografiu futbalista Atlética Madrid publikoval na Instagrame.

"Felipe Luis je môj dobrý kolega, ale ja by som takýto obrázok nikdy v živote nepublikoval."

Kam si to Fabregas zamieri z Chelsea?

"Nad opustením Chelsea kvôli Realu Madrid som sa nezamýšľal. Môžem o tom hovoriť alebo aj nie, ale nepremýšľam nad tým."

TIP | Bauza kritizoval Barcelonu


zdroj: sport.es
foto: sport.es

Marek3

11
2016-09-23 20:08:19

Super! Hlavné je že sa cíti dobre. A myslím že ho dobre pozná a vie o čom hovorí a tak isto súhlasím aj s tím o tom Luisovi.

Marian

9
2016-09-23 20:16:18

Toto by Fabre nemal púšťať do éteru, že Leo sa cíti dobre. V Argentíne budú naňho nasra*í, že nedôjde reprezentovať a na Barcu, že ho vyhlásila za zraneného, aby nemusel odletieť na 2 kvalifikačné zápasy.Toto je argentínska realita, počkajte a uvidíte...

Radovan

4
2016-09-23 21:26:09

naucte sa uz prosim vas, ze je to FILIPE Luis...vsade vzdy felipe vidim

quentin

3
2016-09-24 12:30:41

Cesc veľmi dobre vie, čo si smie dovoliť. Navyše, chyboval už Bauza, ktorý sa oprel do Barci. Dobre vedel, že Leo nemal odporúčanie lekárov na zraz a ten expert ho nechal makať v oboch zápasoch 90 minút! Čo čakal?! Obnova takéhoto zranenia bez úplného doliečenia je takmer 100%ná! Pre vymetencov a pseudofans: Lionel Andrés Messi je ČLOVEK, nie stroj!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.