Tréner FC Barcelona má za sebou tlačovú konferenciu pred zápasom so Sportingom Gijón. Ako teda Lucho plánuje nahradiť Messiho?

Argentína viní Barcu, že o Messiho nedbá

"Existuje množstvo názorov, ale určite všetci chceme pre Messiho dobre,takisto ako aj pre všetkých hráčov. Zranenie je pre klub vždy zlá správa a zranenie najlepšieho hráča na svete je nepríjemnosť pre všetkých na svete, ktorí majú radi futbal. V tejto chvíli sa nebudem zapájať do diskusií, ktoré tomu celému škodia."

Kto vie najlepšie zastúpiť Busquetsa?

"Samozrejme Sergi Roberto. Ale na tejto pozícii hrali aj Rakitič a Gomes. Máme niekoľko možností."

Súd opäť obnovil proces vo veci prestupu Neymara. Aký vplyv má táto situácia na hráča?

"Ak existuje klub, ktorý je na tieto situácie zvyknutý, tak je to Barca. Na tieto veci sme si už zvykli. S futbalom nemajú spoločné nič."

Ako nahradiť Messiho?

"V minulej sezóne ak sa nemýlim, mužstvo bez Messiho hralo 2,5 mesiaca a neviedlo si zle. Stále máme dobrý káder. Je jasné, že s Messim sme silnejší, ale aj bez neho sme stále schopní súperov porážať. Taký je náš cieľ. V priebehu sezóny si s týmito situáciami musíme poradiť."

Taktické zmeny

"Mužstvo do úvahy berie množstvo možností bez ohľadu na to, ktorí hráči sú dostupní. Súperom nechcem prezrádzať nič."

Aleix Vidal a jeho správa na Instagrame

"Už mi len to chýba, aby som sa miešal aj do diania na internete. Je to ich život a môžu si robiť, čo chcú. Myslím si, že moje rozhodnutia hovoria samé za seba. Nemám čo povedať. Trénuje výborne a snaží sa z nepríjemnej situácie dostať. Ak existuje tréner, u ktorého si hráč svoju situáciu dokáže zmeniť, tak som to ja."

TIP | Zidane: Barca bez Messiho je oveľa horšia


zdroj: as.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.