Neymar mal vo včerajšom zápase Barcy proti Sportingu absolútnu voľnosť. Na El Molinóne nebol prikovaný k jednej pozícii a hral prakticky tam, kde to bolo potreba a chcel.

Mladík nastúpil na ľavý kraj útoku, no mal povolenie pohybovať sa tam, kde uzná za vhodné. Tepelná mapa jeho pohybu z ihriska to celé jasne dosvedčuje.

TIP | Sporting Gijón - Barca: Semafor

Messiho neprítomnosť zväčša znamená, že má Ney iné povinnosti ako vtedy, keď na ihrisku Leo je. Neymar sa proti Gijónu včera viac sťahoval, chodil si aj hlbšie po lopty, no a samozrejme ťahal smerom hore nespočetné množstvo akcií.

Celá táto voľnosť mu naozaj sedela. V zápase bol rozhodujúcim článkom Barcy a i vďaka nemu sa z ťažkého zápasu stala napokon exhibícia. Pritom si všetci dobre pamätáme na obdobie z minulého roka, keď sa Leo zranil. Vtedy dal Brazílčan v 8 zápasoch jeho neprítomnosti až 10 gólov.

zdroj: marca.com
foto: marca.com skysports.com

Marian

28
2016-09-25 13:15:28

Aj teraz dá desať a to Leo dúfam bude chýbať menej ako minulú sezónu.Včera mu to išlo, zvládol tvorivejšiu rolu, ktorú prebral v Leovej neprítomnosti.

quentin

5
2016-09-25 14:55:30

Veril som, že Ney bude všade, kde treba a stalo sa. Navyše celý tím zahral veľmi dobre, hoci sa ešte vyskytli nepresnosti. No už je vidieť vačšiu zohranosť. Dá Boh a Leo sa dá rýchlo do poriadku a FCB bude valcovať všetko zaradom! A k Neyovi, včera zahral úžasne! Nech im to padá ešte viac. Visca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.