Jasper Cillessen prišiel do Barcelony v podstate len pred mesiacom. Bývalého hráča Ajaxu predstavili na Camp Nou 26. augusta, no a od toho momentu si zachytal zatiaľ len v jednom zápase. Každý vie, že jednotkou je Ter Stegen, no Holanďan chce situáciu zmeniť.

Vo videu, ktoré môžeme nájsť na sociálnej sieti Twitter, hovoril Jasper o svojom prvom mesiaci v Katalánsku: "Chcem opäť čo najskôr vybehnúť na trávnik, neprišiel som si sem totiž len užívať život, prišiel som hrať futbal," vysvetľoval ambiciózny brankár FCB.

Sezóna sa síce sotva začala, no nová brankárska akvizícia Barcy má veľmi jasné predstavy o tom, ako by mala vyzerať jeho ideálna prvá sezóna v klube. "Uspešné to bude vtedy, ak vyhráme ligu aj Ligu majstrov. Pre mňa ale bude dôležité vyhrať aj Copa del Rey, chcem vyhrávať trofeje, rovnako ako som to chcel aj v Ajaxe," rozpráva brankár na margo jeho prvej sezóny v novom pôsobisku. Vec ohľadom Copa del Rey je tiež špecifická, je totiž takmer isté, že v nej bude chytať práve Cillessen.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

GabrielSVK

-22
2016-09-25 17:32:44

Ak vyhráme v stredu v Nemecku tak proti City by ho mohol dať Enrique.

Neymito

16
2016-09-25 18:18:04

Skôr tak prorty Celte Vigo v la lige by som mu dal šancu. Ale proty Manchester city v LM určite nie!!!

myzuFCB

3
2016-09-25 20:39:07

Aspoň spočiatku by som mu dal určite šancu v menej dôležitých zápasoch, alebo v ČR, aby sa dostal do formy. Tiež je to mladý brankár a tiež potrebuje chytať

dalibor

-4
2016-09-25 23:41:29

treba sa vyhrážať odchodom a budeš. tzv. ter stegen efekt.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.