Lionel Messi, Luis Suárez a Neymar sú skvelými priateľmi, pre ktorých je mimoriadne dôležité udržiavať pozitívne vzťahy aj so zvyškom mužstva. Stredopoliar Denis Suárez pre katalánsky denník SPORT prezradil, ako trio MSN tohto talentovaného Španiela zdraví pri zvítaní.

Denis sa stal hráčom prvého tímu počas tohto leta po tom, čo strávil dva roky na hosťovaniach v Seville a Villarreale. Pre Luisa Enriqueho je z kraja ročníka mimoriadne platným hráčom, ktorý do tímu zapadol veľmi dobre, keď sa postupne stáva oporou mužstva.

"Atmosféra je veľmi dobrá. Sedím vedľa Luisa Suáreza, len prednedávnom prišiel Neymar a dobre vychádzam aj s Leom. Správajú sa ku mne veľmi pekne a zdravia ma tak, že napodobňujú môjho galícijského agenta," tvrdil so smiechom.

Suárez sa teší, že je naspäť v Barcelone. "S prvými mesiacmi som veľmi spokojný. Tréner mi prejavil ohromnú dôveru a ja som sa snažil využiť každú jednu minútu tréningu. Byť naspäť v Barcelone je pre mňa najlepším možným riešením a ja by som sa mal mojej šance chopiť, aby som si garantoval svoje miesto a bol tu mnoho rokov."

TIP | Rozhovor s Denisom Suárezom o všetkom okrem futbalu

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

jjnovo

top komentár
58
2016-09-27 08:36:05

Dobrá nálada v kabině je hrozně důležitá. Jsem moc rád, že máme tak vynikající tým a zároveň skvělou partu lidí. :)

singo1

top komentár
50
2016-09-27 10:24:28

Hlavne nikto na nikoho negani pri streleni golu :)))))

arogantaldo

-28
2016-09-27 11:32:23

čo máš stále proti CR7.

Rasto

16
2016-09-27 14:17:35

Spomenul ho? Ale keď myslíš, tak má pravdu! Je to sebecký narcis-ja, ja, ja,........

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.