Tréner FC Barcelona po výhre nad Sportingom Gijón na pozápasovej tlačovke pochválil fungovanie dvojice trojuholníkov na krajoch obrany. Na pravej strane operovali Sergi Roberto, André Gomes a Rafinha a na opačnej strane Digne, Turan a Neymar.

Tu sa ukazuje, že Barcelona si cení nielen individuálnu kvalitu hráčov, ale aj ich spoluprácu s ostatnými počas zápasov v niektorých oblastiach ihriska, najmä po čiare. Zdá sa, že trojuholníky Vidal-Rakitič-Turan na pravej strane a Digne-Denis Suarez-Neymar na ľavej v zápase proti Alaves nefungovali tak ako mali. Lucho v tomto smere hľadá ideálne riešenie a rotáciou k sebe dolaďuje adekvátnych hráčov tak, aby medzi nimi vznikla ideálna chémia.

TIP | Piquenbauer sa vracia!


V stretnutí proti Celte Vigo sa na trávniku zrejme objaví niekoľko náhradníkov, no proti Borussii v Lige Majstrov tréner s vysokou pravdepodobnosťou nasadí len tých najlepších. Hrať samozrejme nebude Messi, pretože je zranený. Proti Sportingu nehrali Rakitič, Alba, Mascherano a Iniesta, ktorí by v Nemecku nastúpiť mali. K nim by sa mohli pripojiť Ter Stegen, Piqué, Sergi Roberto, Busquets, Neymar a Luis Suarez. Kto však nahradí Lea? Naposledy ho nastúpil Rafinha, no vylúčiť nemožno ani Turana.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

arogantaldo

3
2016-09-28 09:40:51

je dobré ked hrá Barca bez Lea , lebokaždý hráč občas nemôže hrat z rôznych dôvodov. A ked bez Lea zvítazí,dodá to sebadôveru a zapchá držky tých ktorí tvrdia že je Barca iba o Leovi . A najdôležitejšie je to všetci na ihrisku musia ovela viac tvorit čo je len výhodou v ich raste. Píšem to samozrejme s maximálnym rešpektom a obdivom k Messiášovi

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.