Najväčší barcelonský konkurent v boji o postup z C skupiny Ligy majstrov Manchester City si poľahky poradil so Žriebätami 4:0, a tak sa gólový uragán očakáva aj od futbalistov Blaugranas. Zvládnu to Barcelončania alebo ich nemecký protivník dokonalo zaskočí? Rozhodnite o tom v LIVE stávkach!

Na Kataláncov čaká previerka z Nemecka, a to v podobe sympatického klubu z Mönchengladbachu. Borussia si so svojou 4. priečkou v pretlaku takých tímov ako Bayern, Dortmund, Wolfsburg, Leverkusen atď. vybojovala play-off Ligy majstrov, cez ktoré následne poľahky prešla proti švajčiarskemu Young Boys Bern. Prvé vystúpenie v hlavnej časti najprestížnejšej klubovej súťaže im už ale nevyšlo. Barcelona síce nebude ľahší súper ako The Citizens, ale domáce prostredie môže zohrať významnú rolu. Budú strieľať zverenci trénera Enriqueho ostrými nábojmi?

Člen najväčšej tipérskej komunity legions vo svojej analýze napísal: „Trio Turan, Suárez, Neymar naháňa strach. Očakávam, že hosťujúca Barca potvrdí rolu obrovského favorita a vo veľmi peknom kurze 2,08 zvíťazí v hendikepe o 2 a viac zásahov.“ Ako to tipujete vy?

Nechajte sa inšpirovať tiketmi skúsených tipérov a navštívte Tiket arénu, ktorá ukrýva skutočné poklady! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipspot.sk
foto: sport.es

Marian

-1
2016-09-28 16:07:14

Vyhráme tesne o gól, tipujem

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.