Tréner FC Barcelona na pozápasovej tlačovej konferencii priznal, že získať proti Borussii Monchengladbach tri body nebolo jednoduché.

Ťažké víťazstvo

"Bolo to ťažké, ale už v prvej polovici sme mali dobré gólové príležitosti. Nevyužili sme ich, ale súperovi sa to podarilo. V druhom polčase sme boli efektívnejší."

Zmeny v druhom polčase

"Zmenili sme naše postavenie na ihrisku a zlepšili pohyb lopty. Viac sme ihrisko rozťahovali, snažili sme sa o prihrávky medzi líniami, ktoré by naši hráči vedeli využívať. Arda a Rafinha to robili veľmi dobre. Táto stratégia nám priniesla víťazstvo."

TIP | Mönchengladbach - Barca: Semafor


Turan

"S jeho hrou som veľmi spokojný, no bol som aj v minulej sezóne. Nie je jednoduché prispôsobiť sa situácii, za akej sa k nám pripojil. Je pre nás veľmi dôležitým hráčom a vždy prezentuje adekvátnu úroveň."

Piqué

"Veľmi dôležitý hráč už len pri pohľade na odohrané zápasy. Je pre nás kľúčový a vždy hrá na vysokej úrovni. Som spokojný so všetkými našimi hráčmi."

Lekcia

"V každom zápase sa snažíme niečo naučiť a to bez ohľadu na výsledok. Vždy musíme niečo zlepšiť. Musíme zdokonaliť všetko, aby naši súperi mali zložitejšiu úlohu."

City so Celticom len remizovalo

"Našim cieľom je prvé miesto v skupine. Chceme zvíťaziť v ďalšom zápase a potom ďalšom. Slabé mužstvá už nie sú a vyhrať všetky stretnutia je ťažké, no dnes sme si urobili domácu úlohu. Po tomto výsledku vyzerá skupina vyrovnane. Chceme si však urobiť svoje a nespoliehať sa na iných."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.