K víťazstvu nad Borussiou Mönchengladbach sa po zápase vyjadril aj kapitán FC Barcelona Andrés Iniesta. Ten krotí vášne, pretože Barcelona zo skupiny ešte nepostúpila.

Zápas

"Bol taký, aký sme vzhľadom na štýl hry súpera očakávali. Otočili sme nepriaznivý výsledok, ale myslím si, že sme odohrali kompletný zápas. Bol to veľmi dôležitý duel."

TIP | Mönchengladbach - Barca: Semafor


Ťažkosti

"Mali sme problémy nájsť si voľný priestor, ich formácie boli veľmi uzavreté. Očakávali sme, že od začiatku budú tlačiť. Zmenili sme štýl hry a podarilo sa nám získať trochu miesta, presúvať loptu z jednej strany na druhú. To vždy zapríčiní, že v strede zostane trochu miesta. Bol to ťažký zápas, ale získali sme tri dôležité body."

Arda

"Jeho vklad do hry je kľúčový a nielen z dôvodu gólu. Ukazuje veľkosť nášho kádra. Zostáva ešte niekoľko zápasov, aby sme si zabezpečili postup do osemfinále. Výsledok 3:3 v druhom zápase ukazuje, že ide o namáhavé zápasy, súperi sa vždy postarajú o to, že musíte ísť naplno."

zdroj: as.com
foto: as.com

muckie

5
2016-09-29 14:18:48

žeby to bola iná Borusia?

quentin

10
2016-09-29 15:23:38

Som zvedavý na zápas so City. Až vtedy sa ukáže možná predbežná postupová matematika. Základom ale bude potvrdiť, resp. vziať 6 bodov pri odvetách s Borusiou a Celticom.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.