Barca si v Borussia Parku napokon s domácim celkom poradila, no víťazstvo sa nerodilo ľahko. Tím Luisa Enriqueho musel dej stretnutia otáčať, našťastie sa im to však podarilo. Katalánsky SPORT opäť výkony hráčov zo zápasu oznámkoval.

Ter Stegen – 6

Za gól nemohol, potom už priveľa práce nemal. V druhom polčase nemusel kryť ani jednu strelu, v podstate to bol preňho veľmi pohodlný zápas.

Sergi Roberto – 6

Nebol to jeho najlepší výkon, no určite to z jeho strany nebolo ani zlé. Nemci ho prinútili byť neustále pozorným, chýbala tomu však väčšia podpora smerom k útoku.

Piqué – 8

Gerard má momentálne znamenitú formu. V obrane pomerne istý, v útoku rozhodujúci. Piqué rozhodol o tom, že si Barca nesmie domov 3 body, ktoré sú viac než cenné. Dúfajme, že bude tento urastený stopér v podobných výkonoch pokračovať.

Mascherano – 7

Nemá ideálnu formu, no tento duel mu vyšiel. Hráči mu miestami dokážu ujsť, no jeho dôraz je príkladný. Javier odohral kvalitný zápas. Masche má stále čo ponúknuť, včera to bol snáď krok k nájdeniu starej formy.

Alba – 6

Takmer vôbec neútočil. Je pravda, že mu to krídla súpera nedovoľovali, no i tak. Od Albu očakávame väčšiu podporu v útoku. V druhom polčase sa Borussia stiahla a mal viac priestoru, no i tak nebol príliš nebezpečný.

Busquets – 5

Ak sa nedarí Busimu, trpí celé mužstvo. Včera to Sergiovi vôbec nešlo, kvôli jeho chybe súper otváral skóre a pre Barcu tak vznikla veľmi nepríjemná situácia. Žiadnu väčšiu chybu už nespravil, no i tak. Pomerne zlé stretnutie z jeho strany.

Rakitič – 5

Akoby bol málo sústredený. Lucho ho v druhom polčase stiahol, čím zavelil k obratu. Mal niekoľko streleckých pokusov, no možno i zbytočných. Loptu netrafil dobre ani raz a pripravil tak svoj tím o vytvorenie si čistejších šancí. Túto snahu ale nemožno zatracovať, skôr naopak, hráči Barcy by mali častejšie strieľať spoza 16-tky. Nutné ale je, aby boli pokusy presnejšie.

TIP | Mönchengladbach - Barca: Semafor

Iniesta – 6

Prvý polčas bol zlý i z jeho strany, v druhom polčase to už bol viac-menej klasický Iniesta. Riadil hru mužstva, mierne ožil a ukázal aj niečo zo svojho futbalového umenia.

Alcácer - 5

Akoby tam ani nebol. Pacovi sa zatiaľ v novom pôsobisku príliš nedarí, a to už dostal priestor v dvoch dueloch od úvodného hvizdu. Potrebuje viac času, no i trocha šťastia. V 53. minúte ho striedal Rafinha, čo sa ukázalo byť veľmi dôležité.

Suárez – 7

Snažil sa, gól však nedal. Druhý gól Barcy prišiel po jeho strele, ktorú do brány dorazil Piqué. Bojoval a súperovi znepríjemňoval život, a to je to, čo Barca miestami potrebuje. Jeho nasadenie v zápasoch je ukážkové.

Neymar – 7

Počas Messiho neprítomnosti je jasným lídrom útoku práve on. Hra jeden na jedného mu včera nešla, viackrát veľmi lacno stratil loptu, no napokon vymyslel parádnu prihrávku na Ardu. Nebol to jeho najlepší zápas, no bol dôležitým článkom víťazstva.

Náhradníci

Rafinha – 6

Hru Barcy dokázal oživiť a vo viacerých momentoch ukázal, že je to veľmi inteligentný futbalista. Má dobrú formu, od Lucha si jednoznačne pýta viac minút na ihrisku.

Arda – 8

Najlepší na ihrisku! Arda je túto sezónu naozaj skvelý, patrí k hráčom s vôbec najlepšou formou. Jeho včerajší prínos bol evidentný, dokázal dať krásny gól z krkolomnej situácie, no i jeho dynamika bola ukážková. Zo zatracovaného Turana sa stáva hrdina, čo poviete?

zdroj: sport.es
foto: archív

2ciis

8
2016-09-29 13:18:01

Nedokazem uz od zaciatku prist na to, naco kupovali Alcacera. Je to skvely utocnik ale potrebujeme ho? Arda hra v utoku skvele co znamena ze moze hrat kazdy zapas ak niekto z MSN chyba pricom do zalohy je vzdy niekto k dispozicii kedze je tam pretlak...zasluzi si miesto v zostave takze pre mna zatial nepochopitelny tah s Alcacerom, aj ked jeho kvality nepopieram...myslim si vsak, ze nakup bol zbytocny a mohli usetrit

Radovan

16
2016-09-29 13:24:11

Pozri sa, ked zacali riesit nahradneho utocnika, turan este nepodaval take vykony ako cakali, polroka hral proste zle...a potom ked v priprave odohral z nicoho nic 3 dobre zapasy, menohli oni zrazu si povedat ze netreba dalsieho utocnika...alcacer zatial nic moc ale moze to byt ten isty pripad ako turan

tunno

8
2016-09-29 13:24:24

Ako zolik bude dobry. Výber miesta + zakončenie má skvelé a ak nastúpi na záver zápasu môže dať zopár dôležitých golov

Taylor

24
2016-09-29 13:27:16

Rovnako sa prednedávnom ľudia pýtali aj to, prečo Barca priviedla Turana - nikdy nemôžeme vedieť, či sa z Alcácera nestane žolík, ktorý bude schopný dávať góly zo striedačky na konci zápasov, poprípade ich strieľať počas rotácie za Neymara, Suáreza či Messiho. Chce to trpezlivosť.

pedo

10
2016-09-29 13:28:39

Je síce pravda, že Neymar parádne prihral Turanovi na gól, ale Messiho kvality zďaleka nedosahuje. Stráca veľa lôpt, niekedy sa mi zdá že dlho drží loptu. Také krásne dlhé pasy okrem Messiho nemá nikto. Nech sa čím skôr vráti, je nepostradateľny

barcelonista29

12
2016-09-29 13:29:34

Lucho chcel hrot a Paco je klasická deviatka. Pasuje mu do systému. Arda hrot nie je, on je krídelník. Čo je na tom nepochopiteľné?

blauigrana

18
2016-09-29 13:36:33

Neymar 7? :D:D:D 98percent lopt stratil okrem jednej prihrávky nič neukazal...

MiskoTM

3
2016-09-29 14:08:55

aj keby to tak bolo ako pises, je to malo? jeho prihravka na turana bol najdoleziejsi moment k obratu, je mi zle citat vase komentáre ako len stale kritizujete Neymara, co koment na Neymara to kritika , ludia spamätajte sa, nemozete cakat od Neymara to co od Messiho

Marian

5
2016-09-29 14:44:44

Neyo bol v oboch našich góloch, prihral Turanovi a centroval z rohu na Sua,ktorého bombu brankár neudržal a Piquetič to rozumne zasunul. Sedmička ako známka môže byť.

majo111

-6
2016-09-29 15:31:03

miso zrazau otacas? prednedavnom si daval neymara na jednu uroven z leom tak tu nerob chuja so seba!! neymar nikdy nebude lider barci. v jeho veku uz by mal davno kralovat na ihrisku zacina mi pripominat s tym kyvanim a mavanim ronalda nic ine

MiskoTM

0
2016-09-29 15:45:57

:D :D ukaz mi jeden moj koment kde som toto napisal :D niikdy v zivote som toto nepovedal ani nenapisal ze Neymar je na tej istej urovni ako Messi , lebo to nie je pravda, Messi je kvalitou uplne inde ako vsetci ostatni, takze nemyl si MiskoTM s inými menami

fofo112

4
2016-09-29 15:56:20

koľko mál Messi zlatých lôpt v Neymarovom veku? tak sa musí veľmi snažiť aby sa čo len priblížil k Messimu a za tie prachy čo berie máme právo čakať od neho v prípade Leovej absencie,že ho aspoň spolovice nahradí.Ak tebe stačí jedna prihrávka to je úbohé.

MiskoTM

0
2016-09-29 19:35:27

zbytocne sa budem vyjadrovat k tvojmu komentu iba mi nejde do hlavy ako je mozne ze je tu tolko ludi ktori nemaju radi Neymara, ktori ho len kritizuju a nie su s nim spokojni, je to smutne

fofo112

1
2016-09-29 20:02:35

čo ti je na tom smutné? nech si konečne vstúpi do svedomia a nespráva sa ako primadona a hrá futbal aký sa od neho očakáva loptu od nohy vhodnejšie postavenému hráčovi nie ten jeho nekonečný dribling kde stráca lopty a spomaľuje naše akcie ak sa zbaví týchto jeho nerestí ver tomu, že bude prospešnejší pre mužstvo a budeme ho chváliť,vieš meno ešte nič neznamená ale výkon na ihrisku je dôležitejší.

tunno

1
2016-09-30 09:21:05

Neymar aj tak patril medzi najlepsich. 2 top prihravky do cistych sanci vzhladom nakontext zapasu velmi dobry vykon

barce1ona

7
2016-09-29 14:53:27

neymar hral vcera zly zapas vozil loptu stracal ju simuloval a nechaval sa zbytocne vytocit. ak by barca nevyhrala tak nedostane znamku ani 5. ale kedze barca vyhrala a gol padol po jeho nahravke a druhy tiez v podstate po jeho rohovom kope tak mal nohy v oboch goloch ale dovolim si tvrdit ze to bol slaby zapas z jeho strany

Roman7

-1
2016-09-29 18:58:26

Neymar si za vcerajsie divadlo nezasluzi 7 ani vo sne

kov3

1
2016-09-29 22:06:48

a ty jednu do držky....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.