Špekulácie katalánskych denníkov, ktoré hovorili o tom, že cieľom číslo jeden počas letného prestupového obdobia na post štvrtého útočníka bol Kevin Gameiro, boli pravdivé. Samotný hráč prezradil, že Barcu mohol posilniť v rozhovore pre Cadena COPE.

Vedenie Blaugranas za mimoriadne šikovného stredného útočníka ponúkalo Seville štyridsať miliónov eur, Gameiro sa však napokon rozhodol pre transfer do Atlética Madrid. Luciano Vietto, ktorý bol mimochodom spájaný s Barcou taktiež, na druhej strane ironicky putoval práve od Los Colchoneros k Andalúzanom.

"Mal som možnosť odísť do Barcelony, bol som však od začiatku presvedčený o tom, že chcem ísť do Atlética. Keď ma skontaktovali, bolo to jasné," vysvetľoval francúzsky rodák, ktorému sa v jeho novom pôsobisku zatiaľ slušne darí.

"El Cholo [Diego Simeone, pozn. red.] mi zavolal a povedal mi, že chcel Diega Costu, no to bolo v danej situácii mimoriadne zložité, a tak som hneď po ňom do úvahy prichádzal ja. Teraz som v Madride a to je hlavné," dodal.

TIP | Gameiro prezradil, prečo odmietol Barcelonu

Zdroj: barca.vitalfootball.co.uk
Foto: archív, newindianexpress.com

bruno1

20
2016-10-01 13:42:51

Ved ta tu ani nikto nechcel za taku cenu

Neymito

18
2016-10-01 14:42:19

Dobre spravil že išiel do atletika . Takých ako on nam tu netreba.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.