Dnes sa s určitosťou potvrdilo, že na zápas medzi Barcou a City Guardiola k dispozícii jednu zo svojich najväčších hviezd mať nebude. Duel to pritom bude pre Manchester veľmi dôležitý, môže rozhodnúť o prvenstve v skupine.

Guardiolovi hráči v Glasgowe nedávno zakopli, proti Barcelone sa tak budú musieť vytiahnuť a s minimálne neprehrať. K tomuto cieľu im ale Kevin de Bruyne nebude vedieť pomôcť, dnes sa totiž potvrdilo, že sa zo zranenia dovtedy nezotaví. Presný dátum jeho návratu je určený až o niekoľko dní po šlagrí skupiny C.

Problémy so svalom vyradili Belgičana na niekoľko týždňov a vrátiť by sa mal až v stretnutí proti Southamptonu, ktorý je na pláne 4 dni po meraní síl s Kataláncami.



De Bruyne pritom zažíval skvelú sezónu

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com

gulio

30
2016-10-06 17:40:16

Škoda,Kevin je sympaťák a skvelý hráč, prajem mu skoré uzdravenie,dúfam že náš Leo bude dovtedy v poriadku a skončime prvý v skupine.Visca El Barca!!!

Panpulon

19
2016-10-06 18:39:35

Na tento zápas sa veľmi teším a z celkového hľadiska je škoda, že de Bruyne nenastúpi. Je to špičkový hráč. No nieže by mi príliš vadilo, že Citizens budú o niečo slabší.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.