Mladý stredný obranca londýnskej FC Chelsea, ktorý je aktuálne na hosťovaní v Borussii Mönchengladbach, Andreas Christensen, sa stal objektom záujmu Blaugranas. Katalánsky veľkoklub verí, že talentovaný futbalista by sa z dlhodobého hľadiska mohol stať náhradou ikonického Gerarda Piquého.

Britský denník The Sun si myslí, že Barca sa intenzívne bude snažiť o jeho kúpu. Futbalistu si pritom jej fanúšikovia stále veľmi dobre pamätajú zo vzájomného stretnutia skupinovej fázy Ligy majstrov, keď v dueli s úradujúcim španielskym majstrom podal výborný výkon.

FC Barcelona má podľa periodika v priebehu nasledujúcich prestupových okien za dánskeho zadáka ponúknuť The Blues hneď dvadsať miliónov libier, pričom v ňom vidí akéhosi nového Piquého, a to nielen pre jeho výšku, no taktiež pre vodcovské schopnosti či dobrú hru nohami a schopnosť zakladať akcie.

Zdroj: goal.com
Foto: goal.com

Babco

11
2016-10-11 15:10:38

britský denník si mysli :) denníky toho už namysleli až až :)

fantomas

3
2016-10-11 16:53:12

Nepustia ho. Možno už budúcu sezónu by mal ostať v Chelsea, teda ak ju bude trénovať Conte. Na to, že Chelsea údajne ponúka napr. za Koulibaliho 60 mil. je 20 za Christensena smiešna suma. Nemyslím si, že si ho CFC nechá utiecť. :)

Ale inak je skvelý, nebudem sa hnevať ak pôjde do Barçy, ani ak ostane v Chelsea. Horšie bude, keď ho Chelsea strelí.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.