Slovensko sa pokúsi získať potrebné víťazstvo proti ďalšiemu ašpirantovi v boji o čelo tabuľky. Úvodné dve bitky síce moc nezahrali do karát šanciam na postup, ale všetko si chlapci môžu vynahradiť v najbližších dvoch domácich zápasoch proti Škótsku a o mesiac neskôr s Maltou. Presadia sa konečne Hamšíkovci po viac ako štyroch zápasoch bez streleného gólu? Užite si prestížny súboj v LIVE stávkach!

Slovenskí futbalisti nezvládli ďalší z významných kvalifikačných duelov. V taktickom boji si Slovinci uchmatli najtesnejšie víťazstvo. Stratené body zo vzájomných stretnutí s tímami, ktoré reálne pomýšľajú na postup sa budú ťažko doháňať a ešte k tomu rožky vystrkujú aj pred štartom kvalifikácie podceňovaní Litovčania. Paradoxne, tento fakt by Slovákom mohol pomôcť. Litva prekvapila Slovinsko aj Škótsko a ak ju Sokoli porazia, tak sú stále v hre. Majstrovstvá sveta sa však po dvoch porážkach začínajú vzďaľovať, takže Kozáková družina potrebuje vyhrať. Ideálnu šancu na to bude mať hneď v najbližšom dueli proti Škótom. Ako dopadne tento veľmi dôležitý súboj?

Až 83% členov najväčšej tipérskej komunity očakáva výhru domácich Slovákov!

„Verím, že Slováci predvedú lepší výkon, než v Slovinsku. Hráčska kvalita je na strane Slovenska a pokiaľ zahrajú naplno, mali by Škótov poraziť,“ napísal v analýze stratég Wampire a na tikete má výhru domácich pri kurze 2,24!

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity aj vy? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených tipérov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.es
foto: sport.es

Marek3

9
2016-10-11 15:02:42

Ak sa bude zase hrať len do polovici ihriska a späť a Hamšík, Kucka, Mak budú vypojení z hry tak to dopadne tak ako proti Slovinsku ale minimálne o gól viac.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.