Barcelona sa naposledy riadne vytrápila na pôde Celty Vigo, keď už v 33. minúte prehrávala 0:3. Zverenci trénera Eduarda Berizza nie sú obľúbeným mužstvom pre katalánsky veľkoklub, no nebyť zbytočných chýb, zápas mohol vyzerať úplne ináč. Dôležité body, ktoré Neymar a spol. stratili v tomto zápase, by mali uhrať doma proti La Coruni. Vychutnajte si živý prenos z tohto dôležitého stretnutia na TV Tipsport!

Barcelona inkasovala v siedmych dueloch Primera División 10 gólov, čo ju radí iba k ligovému priemeru. Najlepšie je v tomto smere madridské Atlético len s dvoma obdŕžanými kúskami. Treba však aj povedať, že Katalánci skórovali už 22-krát, na čo sa žiadny z klubov La Ligy nechytá ani len zďaleka.

Ofenzívna sila Blaugranas je enormná. Uvedomujú si to aj tipéri z najväčšej tipérskej komunity, ktorí neočakávajú nič iné ako výhru domáceho mančaftu. Borec katvac zaostril na výhru FC Barcelona v prvom dejstve pri kurze 1,33! Vo svojej analýze píše: „Už v 1. polčase by malo byť čiastočne rozhodnuté, pretože Barca bude chcieť určite šetriť sily na zápas Ligy majstrov s Manchesterom City.“ Ako to vidíte vy?

Chcete si užívať parádne výhry? Navštívte Tiket arénu, ktorá ukrýva ukážkové tikety stratégov z najväčšej tipérskej komunity a nechajte sa nimi inšpirovať!

Radi by ste mali pod palcom priame prenosy zo všetkých zápasov Primera División? Zaregistrujte sa TU, získajte vstupný bonus až 2 000 EUR a množstvo ďalších výhod od Tipsportu!

123456

6
2016-10-15 16:00:56

Chlapci , v dobrej nálade ideme na to.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.