Podľa informácií niektorých periodík sa mal Pep Guardiola v priebehu tohto leta zaujímať hneď o štvoricu hráčov Barcelony, ktorých si údajne vedel predstaviť vo svojom mužstve a mal byť pripravený za nich Kataláncom zaplatiť stovky miliónov eur. Čo však hovorí na tieto špekulácie sám rodák zo Santpedoru?

Na predzápasovej tlačovej konferencii po príchode Citizens do Barcelony boli pochopiteľne novinári mimoriadne zvedaví. Manažér anglického mužstva musel dokonca vysvetľovať situáciu ohľadom prípadného záujmu klubu o futbalistov FCB na čele s Messim.

"Nevolal som žiadnym hráčom Barcy. Dobre viem, že niektoré vojny sú prehraté už vopred. Toto miesto dobre poznám a uvedomujem si, ako to tu chodí," vysvetľoval.

"Thiagovi som volal, pretože môj brat ho zastupoval. Pred tromi rokmi som zatelefonoval aj Neymarovi, dôvodom však bolo, že som mu chcel odporučiť, aby si vybral práve Barcu. Počul som totiž, že situácia sa skomplikovala a do hry oňho sa zapojil aj Real. Získať som sa ho snažil, keď som bol ešte v Bayerne, potom som však volal s jeho otcom a ten mi povedal, že Barca je stále možnosť, a tak som mu odporučil, aby išiel tam," tvrdil.

"Toto leto som nevolal nikomu. Ani Messimu, ani Busquetsovi, ani Neymarovi, skrátka nikomu z údajného zoznamu. Volal som Ter Stegenovi, pretože sa mu nepáčilo, že nehral, no rozhodol sa ostať, a tak sme neskôr rokovať začali s Bravom. Jediný dôvod, prečo som mu však zavolal, bolo, že ho nevyužívali podľa jeho predstáv. S Messim som nekomunikoval. Chcem, aby ukončil svoju kariéru v Barcelone. Takže nie, tieto špekulácie pravdivé nie sú. Ľudia, ktorí ich však zverejnili, majú dobrý vzťah s prezidentom Bartomeuom, možno by ste sa skôr mali spýtať jeho," dodal.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

AlvesovCentrik

-12
2016-10-19 14:13:20

Politikàrčenie tejto rosello-laportovskej pseudovojničky nas v buducnosti moze este vyjst draho.. Nech sa zucastneni stretnu a daju si po papuli a potom po pivku ako to takto klebetne rozmazavat v mediach...

cwirko

6
2016-10-19 15:55:05

Dobre padne, že sem ešte chodia aj pôvodnejší členovia, nie len "odborníci"..

sid1

13
2016-10-19 14:42:57

No pekne, dost priama odpoved od pepa. Dufam, ze to len tak nebude zametene pod kobercek

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.