Guardiola sa opäť vracia Do Barcelony, tentokrát ako kouč „The Citizens“. Naposledy ešte s Bayernom na Nou Campe vyfasoval trojku, takže v nadchádzajúcom meraní síl má o motiváciu postarané. Bude mať výlet do metropoly Katalánska pre skúseného stratéga a jeho tím víťaznú chuť alebo znova zajasá lišiak Enrique? Rozhodnite súboj Barcelona vs. Manchester City v LIVE stávkach!

Barcelončania sú zatiaľ v Lige majstrov stopercentný. Rozstrieľali Celtic a v Mönchengladbachu zvíťazili nad domácou Borussiou. City si s Nemcami poradil taktiež, no z ostrovného derby má len bod po remíze 3:3. Toto zakopnutie bude chcieť odčiniť ziskom nejakých bodov v Španielsku.

Dominancia v hre a okamžité presovanie po strate lopty. To všetko sú prvky, ktoré zdobia hru Barcelony, ale to už môžeme povedať aj o City. Šancu dostávajú dynamickí hráči Nolito, či Iheanacho a je to poznať,“ napísal vo svojej analýze stratég BadBeat2, ktorý tipuje výhru hostí bez remízy s kurzom 4,60! Skúsite to s ním aj vy?

Radi by ste vedeli o všetkom zaujímavom, čo pridávajú skúsení borci na svoje tikety? Navštívte Tiket arénu, ktorá je až po okraj napumpovaná výhernými kombináciami! Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistruje sa, získajte vstupný bonus až 2 000 EUR a využívajte množstvo ďalších výhod v najväčšej tipérskej komunite!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.