Po príchode Citizens do Barcelony mediálne povinnosti čakali okrem Pepa Guardiolu aj na krajného obrancu tímu Pabla Zabaletu, argentínskeho futbalistu, ktorý si je Messiho kvalít veľmi dobre vedomý. Hráč navyše vyzdvihol vysokú úroveň katalánskeho tímu všeobecne.

Pablo Zabaleta celkom jasne na tlačovej konferencii prehlásil, že Manchester City si z Camp Nou bude môcť tri body odniesť len pri "dokonalom výkone". Zadák však hneď nato dodal, že "ani dokonalý zápas nič pri 90-tich minútach proti hráčom, akými sú Messi či Neymar, nemusí stačiť."

Zabaleta zároveň hovoril o nebezpečenstve menom Messi. "Leo je pre Barcelonu kľúčovým faktorom. Dobre sme proti Deportivu mohli vidieť, ako málo času potrebuje na strelenie gólu. Je to rozdielový hráč bez ohľadu na miesto, kde nastúpi."

So všetkým rešpektom k Luisovi Suárezovi povedal, že Uruguajčan "patrí medzi najlepších útočníkov na svete. Nestrieľa len góly, no taktiež pomáha tímu napádať v momentoch bez lopty. Pokiaľ mu dáte priestor s loptou v šestnástke, spôsobí vám katastrofu."

Barcelonu opísal ako "najdominantnejší celok európskeho futbalu z posledných rokov. Hneď štyria či piati ich hráči na svojej pozícii na svete nemajú konkurenciu."

Zabaleta napokon dodal, že "zámerom oboch tímov je mať vysoké držanie lopty", pričom priznal, že jeho družstvu by mohol pomôcť aj fakt, že "keď niekto pozná hráčov Barcy, tak práve Pep Guardiola."

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

jjnovo

1
2016-10-19 15:36:26

Přijde mi, že se jich všichni nějak bojí. Já to vidím na výsledek tak 2:0 - 3:1 City si podle mě moc neškrtne.

GabrielSVK

5
2016-10-19 15:42:12

V minulosti sme ich porazili v podstate s prehľadom, uvidíme ako to dnes dopadne.

jjnovo

0
2016-10-19 22:44:36

říkal jsem to :D :D

Marian

-2
2016-10-19 19:19:50

ZABALeta to ZABALil či ZABil ?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.