Marco Verratti začal svoju piatu sezónu v Paríži Saint-Germain s jasným cieľom: dostať sa do finále Ligy majstrov. Klub bohatých katarských investorov každoročne na prestupovom trhu utráca nemalé finančné čiastky, no na európskej scéne sa im zatiaľ preraziť nedarí.

23-ročný Talian je optimistický a verí, že sa PSG môže pod novým trénerom Unaiom Emerym konečne prebojovať až do samotného finále Ligy majstrov. "Premýšľa o futbale každý deň a skutočne sa zameriava na malé detaily. Veľa hovorí a ja sa s ním rozprávam rád," povedal záložník pre Le Figaro.

Ak však chcete v Lige majstrov uspieť, musíte poraziť tých najlepších. Podľa vlastných slov Verratti nepokladá úradujúceho šampióna Real Madrid za jedného z favoritov. "Chceme ísť ďalej než v minulom roku [štvrťfinále, pozn. red.]. Vieme, že to bude ťažké, pretože sú tu kluby, Bayern Mníchov a Barcelona, ktoré patria takisto medzi favoritov. Musíme sa konečne dostať cez štvrťfinále," uznal.

Taliansky reprezentant ďalej nesúhlasí s tými, ktorí tvrdia, že klub spod Eiffelovky sa odchodom Zlatana Ibrahimovića stal slabším mužstvom. "Nie sme slabší. Fantastickí hráči ako Zlatan boli nahradení inými fantastickými hráčmi. Cavani je späť na svojom obľúbenom mieste. Nemyslím si, že existuje mnoho útočníkov, ktorí vytvárajú toľko šancí ako on."

TIP | Xavi: Verratti by do Barcelony perfektne zapadol

zdroj: as.com

foto: twitter.com

Vendeta

8
2016-10-21 17:31:19

Ja tento rok tipujem že sa aj Juventus velmi daleko dostane. Konečne maju špičkového zakončovatela akým je Higuain. Celkovo mauju velmi kvalitný káder

sid1

30
2016-10-21 17:45:47

Veru argentina by vedela minimalne tri majstrovstva hovorit o spickovom zakoncetovateli. Je to nadpriemerny utocnik ale v rozhodujucich chvilach robi nezmyselne veci.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.