Bývalý kouč Španielska Vicente del Bosque bráni Gerarda Piquého pred útokmi madridských médii, ktoré sa objavili po tom, ako obranca oznámil, že po majstrovstvách sveta v Rusku končí s reprezentačnou kariérou.

Gerard Piqué

"Správanie Piquého v národnom mužstve bolo vždy príkladné. Vždy bol korektný. Je to špičkový hráč, šťastný, rád vtipkuje a nevytvára žiadne peoblémy. Myslím si, že by mal pokračovať a vstúpiť do učebníc dejepisu ako španielsky velikán. Hoci si vybudoval právo rozhodnúť sa či chce pokračovať, alebo nie. Čítal som, že som povedal Piquému, aby sa rýchlo zbavoval lopty, inak na neho stále budú pískať, ale ako to mám povedať? Je to téma, ktorú si Gerard dobre vysvetlil, takže sa do toho nemienim zapliesť."

TIP | Piqué priznáva otvorene: Takmer som skončil s futbalom

Pep Guardiola

"Z Bayernu urobil šampiónov a so City je na dobrej ceste. Je to muž, ktorý má skúsenosti s veľkými tímami a ako tréner je príkladom. Je pred nami v mnohých veciach. Je jasné, že veľa kritiky mierenej na jeho osobu je politického charakteru, ale musíme ho hodnotiť ako športovca. Zaslúži si jedine pochvalu."

Leo Messi

"Je vzácne, keď hrá Messi zle, pretože vždy hrá dobre. Proti Manchestru City bol špeciálny. Vytvára rozdiel."

Julen Lopetegui

"Mal som svojho kandidáta, ale neprezradím, kto to bol. Nebol medzi tými, o ktorých uvažovala Federácia. Momentálne ale tím vyzerá dobre, Lopetegui má talent a práca mu ide."

zdroj: sport-english.com

foto: abc.es

Jestper9

3
2016-10-21 14:37:10

Guardiola urobil z Bayernu šampiónov?????? Praveže pod odkedy prisiel, tak priniesol systém, čo mu už ani v Barce nefungoval. Pep proste dostal dobrý materiál v Barcelone a v dobrej dobe. Vtedy to bolo skvelé a niečo nové. Problém je, že ostal stáť na mieste a snaží sa hrať stale to iste aj keď na to nemá hráčov. V City asi aj menej ako v Bayerne a je to vidno

Azulgranas

-2
2016-10-21 15:02:37

presne

dalcomessi

4
2016-10-21 15:46:19

Ako mohol urobit Guardiola z Bayernu sampionov ked oni aj boli sampionmi. Ved vyhravali tituli aj pod Heynckesom. A s Bayernom on bol uspesnejsi ako Guardiola

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.