V priebehu letného prestupového obdobia sa Barcelona dlho pokúšala podpísať štvrtého útočníka a na jej zozname sa ocitlo hneď viacero mien. Jeden z kandidátov Paulo Dybala teraz dokonca potvrdil, že Katalánci sa ho skutočne snažili získať, ale Juventus o tom nechcel ani počuť.

Gustavo Mascardi, agent, ktorý priviedol Paula Dybalu do Európy, už skôr povedal, že Barcelona za hráča ponúkla dvojnásobnú čiastku, za akú prestupoval z Palerma. Mladý Argentínčan na toto tvrdenie reagoval pre So Foot.

TIP | Mascardi priznáva: Dybala odmietol megaponuku Barcelony

"Juventus odmietol ponuku od Barcelony," prezradil. "Bola to veľká ponuka, čo znamená, že som pre klub dôležitým hráčom a musím im za to poďakovať. Je veľmi ťažké odmietnuť tieto druhy ponúk, no som v jednom z najlepších klubov na svete a som tu šťastný. Ak sa jedného dňa rozhodnem odísť, bude to pre dobro klubu a nie kvôli osobným záujmom."

Dybala však nikdy neskrýval skutočnosť, že na Camp Nou hrať chce a ešte počas pôsobenia v Palerme vyhlásil, že by "do Barcelony aj preplával". V súčasnosti by to ale bolo pre mladíka pri tvrdej konkurencii MSN veľmi komplikované.

Dybala a Messi mohli byť spoluhráčmi aj na klubovej úrovni

zdroj: espnfc.com

foto: ole.vn

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.