Zápasy na štadióne Valencie jednoduché jednoducho nebývajú, o tom sme sa mohli presvedčiť aj dnes. Po polčase Barca viedla, no za veľmi krátku dobu v druhom polčase svoj náskok stratila a Valencia ukázala, že doma je mužstvom tej najvyššej kvality. Celé to ale nakoniec dobre dopadlo!

Veľkou kontroverziou v zápase bol hneď prvý gól, celé stretnutie bolo plné protestov a nervozity, no a napokon sme videli aj gól, ktorý pravdepodobne nemal platiť, Lucho z offsidu jasne Alvesovi bránil vo výhľade. Gólové momenty nájdete tu, teraz však už poďme na Semafor z tohto bláznivého zápasu.


Červená: Zranenia nekončia

Veľmi zlé správy máme i po tomto dueli. Andrés Iniesta zápas nedokončil a zdá sa, že ho na nejakú tú dobu vyradí zranenie kolena. Bola to obrovská škoda, pretože barcelonská osmička hrala od začiatku naozaj veľmi dobre. Zatiaľ o jeho zranení nič špecifickejšie nevieme, no isté je, že ak ho táto nepríjemnosť vyradí na dlhšiu dobu, tak bude trénerovi naozaj veľmi chýbať. Na záver sa ale predviedli fanúšikovia Valencie, ktorí hodili do oslavujúcich hráčov Barcy fľašu, nechutné počínanie priaznivcov na záver, ktoré rozpútalo aj potýčky na ihrisku.

Oranžová: Vstup do 2. polčasu

V úvode druhého polčasu sa Valencia odhodlala k parádnemu výkonu a Blaugranas pocítili, aké to je byť pod skutočným tlakom. Na 1-1 vyrovnával kmeňový hráč Barcy – Munir, no a už o niekoľko minút neskôr sa o obrat postaral Rodrigo. Elektrizujúca atmosféra na štadióne domácim zjavne pomáhala, nervozita z prvého polčasu opadla a hostia mali veľké problémy, o to viac potom mrzia zahodené tutovky Suáreza či Rakitiča, ktoré mohli zápas rozhodnúť o dosť skôr. Miesto toho sme boli svedkami obrovskej drámy, i keď veľmi skoro opäť vyrovnával Suárez, čo veľmi nepríjemnú situáciu trocha uzemnilo. Celému nepridal ani Undiano Mallenco - spravil niekoľko sporných rozhodnutí, za ktoré ho potom veľmi často hráči na ihrisku napádali a neprestávali protestovať. Uznať ale treba, že najmä v prvom polčase poškodil domácich viac. Síce niekoľko veľmi nepríjemných zákrokov Valencie na hráčov Barcy nepotrestal, no následne uznal sporný gól Messiho a pravdepodobne omilostil Busquetsa, ktorého mohol vylúčiť už v prvom dejstve. Nestalo sa tak a domácim fanúšikom sa to veru príliš nepozdávalo. Na druhú stranu potom pod nátlakom fanúšikov začal rozdávať žlté karty aj za to, čo nemusel.

Zelená: Kvalita zápasu

Zápas to bol skutočne elektrizujúci. Na začiatku stretnutia sa zdalo, že sú obe mužstvá veľmi dobre takticky pripravené a že to nebude až taká otvorená partia. Asi od 30. minúty zápasu sme boli svedkami veľmi atraktívneho stretnutia, keď sa šance objavovali na oboch stranách. Vyzdvihnúť musíme hráčov domácich za skvele zohranú partiu, Pochváliť treba nemeckého brankára Barcy Marca-Andrého ter Stegena, ktorému sa v samom závere prvého polčasu podarilo v samostatnom nájazde vychytať Daniho Pareju. Vo výborných výkonoch pokračuje po svojom návrate Messi. Špeciálny bol zápas aj pre Munira, ten ukázal, že z neho rastie skvelý futbalista, jeho gól bol v zápase veľmi dôležitý, bohužiaľ ho dal v drese súpera. Koniec koncov sme boli svedkami parádneho zápas s infarktovým záverom!

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

majo111

29
2016-10-22 18:24:25

leo a sua 100 bodov tak sa hra to poslednych sekund a hlavne sa s tej situacie neposeru a idu po rozhodujuci gol diki

dardel

18
2016-10-22 18:51:37

majko otazku pre teba a tebe podobnymi, t.j. hejteri Neymara. Kazdy druhy zapas na neho nadavate, tak sa ta opytam: odkedy Ney prestupil do Barçi, bol som na 11 zapasov na Camp Nou. Na 9 z nich zozal obrovsku ovaciu od Camp Nou. ako to teda je, moze sa Camp Nou, plny socios a penyistas, mylit? alebo sa mozu mylit "fanusikovi" nadavajuci na Neymara na tejto stranke?

majo111

-22
2016-10-22 19:10:55

dardel jeb na to ty mas uplne ine videnie fotbalu ako ja to ako keby som sa ako so stenou rozpraval nebudem pisat to co necitit a nevidim ako ty a tebe podobny len pre pojebane plusky

dardel

14
2016-10-22 19:13:00

majko uplne normalne som sa pytal. ako fanusik a socio inemui fanusikovi. mi to proste vysvetli. ja proste nechapem ten hejt voci Neymarovi (alebo celkovo voci inemu hracovi Barçi). kludne mi odpovedz, tesim sa :)

fofo112

-3
2016-10-22 20:47:32

Dardel, ty si musíš pamätať ako hral Messi vo veku Neya kolko mal už ZL?,ak sa niekomu nepáči Neyov výkon už je hejter,správny fanda práve naopak ked fandí FCB tak vyžaduje od profi hráčov adekvátny výkon,viem,že nie vždy sa zadarí ale Ney sa v tom vezie už dlhšie ako by mal píšem ti preto lebo ani ja nie som s jeho výkonmi spokojný kolíšu sa ako na hojdačke,napr. dnes som nebol spokojný s obranou,Busim, ked odišiel Andres záloha sa zosypala a to som podľa teba aj ja hejter smiešne.

dardel

9
2016-10-22 20:57:14

fofo skus sa zamysliet co ja tu dlhsie pisem. ked sa nedari, jasne ze je v poriadku kritizovat, konstruktivne, po zapase. co je zle, co treba zmenit. to, co vacsina hejterov neymara robi, je ze ho zhadzuje stale, ci sa dari ci nie, pred, pocas a po zapase. a ja velmi dobre viem, aky bol Leo, prvy krat som ho videl hrat na Camp Nou ked mal 18 rokov, pre mn a je to najlepsi hrac na svete. to ale nemeni nic na fakte, ze treba podporovat vsetkych hracov.

fofo112

-7
2016-10-22 21:50:59

vysvetli mi čo je u teba konštruktívne kedy som ho ja kritizoval, ked sa mu darilo daj, ja nezhadzujem Neya len sa mi nepáči jeho laxný prístup,zbytočný dribling kde často dochádza k strate lôpt u mňa je prednejšia hra ne jeden dotyk ktorá vždy zdobila barcelonu.

dardel

-1
2016-10-22 22:00:13

vies na jednej strane obhajujes MATSa ked rizkuje s rozohravkou pripadne ked sam drzi loptu "viac nez by mal" na druhej strane kritizujes neymara za to, ze sa snazi potiahnut loptu, obist hraca, preniknut cez casto zahusteny priestor. to mi nedava zmysel. a "hra na jeden dotyk vzdy zdobiola barcelonu", preppac ale ty fakt sledujes Barcelonu len odkedy za nu hra Messi? ja sledujem uz takmer 20 rokov a ver mi, to veru nebnola vzdy hra barcelony.

fofo112

-2
2016-10-22 22:20:52

vidím že zbytočne strácam čas,však sa bavíme o Messim,tak to je asi jasné, že počas jeho ery,od Pepa ja ju sledujem viac ako 20 rokov,mna učiť nemusíš na to tam máš tých tvojich násťročných.maj sa končím s tebou debatu o ničom.

dardel

-4
2016-10-22 22:22:16

vyhnud sa odpovede a presmerovat na nieco ine. to je v poriadku, plastic fan jak vysity. mas pravdu, debata o nicom, ale aspon si sa prezradil :)

dardel

0
2016-10-22 22:03:32

a este stale cakam na vysvetlenie, preco Camp Nou moze oslavovat Nerymara, aj ked sa mu nedari, ale tu ho kritizujete. polozil som tu otazku pred niekolkymi hodinami, bez odpovede zatial.

fofo112

-1
2016-10-22 22:42:41

úbožiak čo som sa prezradil ja si ti môžem napísať svoj názor a ty nemáš právo mi ho brať tak ako ja tebe tvoj konečne si pochopil a neotravuj.

dardel

3
2016-10-22 21:00:12

vies co je mne pre zmenu smiesne? ty si napr. typicky pripad cloveka, ktory je v prvom rade fanusik Messiho. ja som v prvom radi fanusik FC Barcelona. ja mam hracov, ktori sa mi az tak nepacia (mathieu), ale podporujem ich vsetkych. ty, ak ney ma dobry zapas, nic neriesis. ak ma zly, hned ho zhadzujes. nemusis sa nicoho obavat, Ney nebude taky, ako Leo, ale ak by si aspon trochu bol fanusikom klubu, podporoval by si ho aj ked sa nedari. povedz mi uprimne, co urobis ked Leo skonci karieru?

fofo112

-2
2016-10-22 21:59:37

vysvetli ako si na to prišiel,že som fanúšik len Messiho, Messi ešte nehral za FCB a ja už som bol fanda,že je Messi najlepší o tom dúfam diskutovať nemusíme,mám rád Rakitiča,Iniestu,Piqueho,Mascheho,Sua,Albu,skratka srdciarov a ked Mesii skončí čo samozrejme raz príde určite sa nestanem fandom RM ver tomu,že ked niekto roky fandí barce tak bude aj nadalej.

dardel

0
2016-10-22 22:01:59

mozno preto (co potvrdi tu vela ludi), ze ked messi nema svoj den ho branis zubami nechtami, ale ked iny hrac (neymar) nema svoj den ho ides skritizovat az pod zem? ze v kuse mas messiho v ust a na inych hracov ci na realizacny tim pomaly nenajdes pekne slova ked sa nedari? ved tych prikladov je vela, privela.

fofo112

-1
2016-10-22 22:29:04

už si trapný debata o ničom, čo sa tu oháňaš ludmi debatuješ so mňou to nemáš svoj názor hladáš podporu u nástročných vieš čo dal som ti plusku spokojný? určite lepšie zaspíš mne na vašich mínuskách nezáleží. Viac ma neber do huby ja si ťa nevšímam len si ma vyzval tak som ti odpovedal zo slušnosti ale urobil si zo seba primitíva.

dardel

0
2016-10-22 22:31:52

porovnaj uroven ako sa ja s tebou rozpravam a ako ty so mnou. ved sa zhadzujes sam :) dosli ty argumenty a zacinas s pejorativmi. ale ved co, anonymna stranka, mozes sa nadalej hrat na "fanusika", ved vacsina ludi uz davno pochopila, co za plastic fans tu ste. nevadi, ideme dalej. PS: Xavi "Camp Nou ma vzdy pravdu", viac netreba dodat.

fofo112

-3
2016-10-22 22:40:41

trapko už viac si sa zosmiešniť nemohol.

dardel

-1
2016-10-22 22:42:09

si si isty, ze som ja ten co sa tu cely vecer zosmiesnoval? bol som to ja, kto presiel od argumentov k osocovaniu? spamataj sa prosim ta a prestan sa hrat na nieco co nie si, pre vlastne dobro, uz si sa zhovadil viac nez dost

dardel

2
2016-10-22 21:01:29

v poslednom rade mi teda vysvetli, akoto, ze Camp Nou VZDY podporuje hjracov, aj ked sa nedari (uz roky rokuce), ale na tejto stranke ty, majo a mozno zopar dalsich VZDY si kopnu do neymara. preco? ja by som to rad pochopil

fofo112

-2
2016-10-22 22:12:16

už som ti to vysvetlil vyššie,ty si ešte nezažil na CN piskot tak tam zrejme tak často nechodíš ako píšeš.A ty mi prosím vysvetli prečo sa tu chráni len Ney,kope sa tu do Sua, Lea, Busiho, Rakitiča,skratka do všetkých a to ti nevadí ked si taký fanda FCB a hovoríš,že sa má fandiť celej barcelone t.j. klubu.Ešte som ta nevidela reagovať ked kopali napr. do Sua jaké drevo to kúpili tebe naozaj vadí len kritika na Neya.

dardel

-1
2016-10-22 22:25:07

chlapce bez urazky ale moja 5 rocna dcera urcite zazila viac zapasov na camp nou nez ty. a nevidel pri inych? pre boha, ved ja som bol jeden z mala ktory branil suareza ked par mesiacov potom ako zacal hrat ho tu takmer cela stranka vyhadzovala. to iste s tym odbornikom, ktory znevazuje pracu sergia (pre mna nenahraditelny v sucasnom muzstve). a nie este si mi nevysvetlil, preco Camp Nou moze podporovat ked sa nedari ale vy, "fanusikovia" si najma do neymara kopnete vzdy ked sa da.

fofo112

-1
2016-10-22 22:37:01

chlapče som starší od teba ak si to nepostrehol ale v živote som sa tu nechválil kolko krát som bol alebo nebol na CN to je tvoja špecialita a pomaly mám syna v tvojom veku konečne na mňa zabudni a venuj sa tým tvojím násťročným čo ti to žerú capito?

dardel

0
2016-10-22 22:43:51

lol capito. to, ze si starsi je potom este smutnejsie. ale pre zmenu to vela vysvetluje, chapem, anonymita internetu a tak. neboj, uz ta necham radsej tak, ty "fanusik" :)

MiskoTM

0
2016-10-22 23:04:10

Dardel nema to vyznam hadat sa s fofom a majom111. Jednoznacne si vyhral tuto debatu , fofo uz nevie o com ma pisat. Ich problem je ten ze su tak posadnuti Messim ze ked sa zacalo hovorit o Neymarovi ako o Messiho nastupcovi zacali jednoducho (trochu cudne povedane) ziarlit, neznesu ked niekoho porovnavaju s Messim,Neymar sa pre nich stal Messiho konkurentom a pritom sa vobec nemusia bat(a oni to vedia) lebo Neymar nikdy nebude taky dobry ako Messi a na 99% uz nikto nikdy nebude

Rasto

1
2016-10-22 23:22:35

Dardel, stojím za Tvojimi názormi, niečo podobné som tu písal tiež. Toto nie sú skutoční fanúšikovia, oni fandia len keď sa darí, keď sa nedarí, kopú na všetky strany a do všetkých - hráči, tréner, rozhodca... Nemá cenu sa tu s takými vôbec baviť-a veruže ich tu je dosť!

samofcb

22
2016-10-22 18:31:55

Týmto by som chcel pozdraviť človeka s názvom Roman7, jeho výrok liga už je skur...... a jeho zakomlexované vulgarizmy, ktoré píše su hrozne napr. ked sme prehravali 2-1 s Valenciou, prosim ta radsej bud ticho ked nemas co mudre povedat a radsej tu nepis tie tvoje vyroky,nikoho to nezaujima

Roman7

-24
2016-10-22 18:41:51

prosim ta jedine co nas zachranuje je bozsky messi bez neho by bol zapas prejebany tym som si na 100% co ten trener predvadza od zaciatku sezony s tymi jebnutymi rotaciami nas dostalo do uplne blbej situacie kde musime hrat pod tlakom a dobiehat prve miesto a rotacie nic neriesia hraci stale zraneny jedine naco ich trener setri su reprezentacie kde tych hracov deru jedna radost nebyt jeho sprostory hrame si v klude z prveho miesta a niekolko reprezentacie by asi stratilo par bodov

messI987

10
2016-10-22 20:11:55

Skús niekedy zvoľniť. Len si sadni pred telku pozeraj sa na ten zápas a užívaj si to. V konečnom dôsledku to bol pekný a napínavý zápas až do samého konca. A to, že nás zachránil Messi je predsa úžasné, však preto je najlepšie plateným hráčom... Aby nás zachránil práve v zápasoch ako je tento. Nabudúce to bude možno niekto iný z tria MSN alebo pokojne aj nejaký iný hráč Barcy. O tom je futbal a v tom je jeho krása. Netreba všade šíriť negatívnu energiu... :)

Rasto

3
2016-10-22 23:25:20

Tlieskam Ti, ale jemu to nevysvetlíš, to je tiež jeden z tých "fanúšikov", o ktorých tu píše Dardel.

Montoya

0
2016-10-22 18:34:44

jaaaaaj ty bzdochaaaaaa

ronyy101

10
2016-10-22 18:39:34

Hráčov Valencie musí roztrhať od jedu. Sezóna 14/15 prehra 0:1 v 94. minúte no a dnes 2:3 na konci z penalty. Ale tak isto bude ťažký zápas aj na Camp Nou. Prehra 13/14 , 2:3 a minulú sezónu 1:2

fantomas

3
2016-10-22 18:45:18

Vo mne zas silno rezonuje vzájomný zápas na Camp Nou, ktorý sme prehrali 2-3, Alba dostal červenú a na konci sme nedali túto akciu - https://youtu.be/... .

ronyy101

5
2016-10-22 18:47:07

No veď to je sezóna 13/14.

Grendo

8
2016-10-22 18:41:35

No neviem Leo dnes podla mna nehral az tak dobre...dost vela kazil..

majo111

-15
2016-10-22 19:17:54

neymar hral este horsie a nikomu to neva, viez to je extratrieda v kazdom sporte hraci ktorim nejde aj tak ten zapas vyhraju to su borci a ja vidm ze leo dnes nic moc ale jehom moment aj so suom prisiel a vytazili stoho maximum to su esa!! ney absolutne nezvlada tlak v tychto zapasoch a pritom je v naj rokoch do dvoch rokov bude hrat horsie ako teraz s neho sa stava druhy ronaldo on chce hrat bezkontaktny fotbal valat mavat kyvat iny uz nebude

messI987

6
2016-10-22 20:13:07

Ale dal dva góly a to stačí ;)

fofo112

7
2016-10-22 20:31:41

jasne, že stačí a hlavne rozhodol po zranení 2 zápasy posebe,presne ako povedal Pep Leo nemusí splašene behať on to má v hlave a nohách preto je rozdielový hráč,dať šesť golov v týchto zápasoch po zranení je neskutočné a ešte si nejaký trotl mi dovolí napísať, že sa odbavujem nad Leom,on už hrá vrcholovo 12 rokov za barcu a ked chce ešte hrať tak už to musí byť úsporný režim s tým, že rozhoduje zápasy a to sa mu darí.

Rasto

-1
2016-10-22 23:29:03

Trotl si tu akurát Ty. Prepáč, nezvyknem tu nikoho urážať, iba som použil slovo ako Ty.

barcelonista29

2
2016-10-22 18:45:14

Tomuto zápasu chýbala už len červená karta. Skvelý zápas, ešte mohlo byť aj predĺženie :). Ale veľká škoda zranenia Iniestu.

Marian

8
2016-10-22 18:48:11

Prvý polčas som nevidel, v druhom sme prišli o vedenie laxným prístupom, asi si hráči mysleli po prestávke, že 3 body sú už vo vačku. Našťastie Sua skoro vyrovnal a víťazný gól nás vykúpil, lebo pustiť ďalšie body by bolo viete na čo...
Prvý Leov sa mi zdá v pohode, nevidím dôvod, aby nemal platiť, Sua v offsajdovej pozícii sa lopty nedotkol.

fofo112

-7
2016-10-22 19:28:38

Marian, je vidieť,že futbalu rozumieš,bol to regulérny gol aj ked bol Sua v ofsajde lopty sa nedotkol,takže ofsajd to nebol preto ho rozhodca správne uznal.

mikin88

2
2016-10-22 19:56:10

jelikož byl Suaréz ve výseči tyč-míč-tyč a byl v ofsajdovém postavení, měl se ofsajd pískat, jelikož ovlivnil hru tím, že stínil Alvésovi ve výhledu ;-) takže jsme měli štěstí, že nám ten gól uznal... kdyby tam suaréz nebyl, tak si myslím, že to alvés chytí -_-

fofo112

-2
2016-10-22 21:01:09

jaj ty myslíš, jeden myslel a vymyslel tragáč ak ti to niečo hovorí.

Rasto

1
2016-10-22 23:31:45

Som presvedčený, že ak by ten gól dal Neyo, tak tu tvrdíš, že nemal platiť!

Zorrrro

1
2016-10-22 21:03:40

V tom pripade nemal platit aj druhy gol Valencie, kde hrac postaveny v ofsajde krizuje brankara pri golovej strele, ci na to sa nema poukazovat? To sa do kramu nehodi?

mikin88

0
2016-10-23 12:20:57

To je úplně jiná situace, hráč tam byl v náběhu, ale do akce se nezapojil a ani nebyl v prostoru, kde by svým postavením ovlivnil hru... koukal jsem na to schválně několikrát spoleně, kvůli tobě.... akce to byla krásná... Jen chci doplnit, že jsem fanoušek Barcelony, jelikož z tvého komentáře to vyznívá naopak. Chci jen podotknou, že rozhodčí to (ostatně jako vždy) prznil na obě strany.

katalan

4
2016-10-22 19:48:42

zelená 3 body
chcem iba 2 veci
1-Suarez zahodil v prvom polčase 2 1000% šance + Rakitič na začiatku 2 polčasu ďalšiu mohlo byť minimálne 0:3 a bolo by po zápase a bez nervov.....
2- hráči Barci dostávali karty za minimálne sporné fauly niekde v strede ihriska(polovica by sa v Anlicku ani nepískala) zato hráči Valencie dostali kartu až za faul na úrovni "oranžovej karty"...viď Iniesta..faul zozadu darmo trafil hráč loptu ale aj naplno nohu..v Premiership červená....takže super za 3 body (ale cena je vysoká)

Montoya

-2
2016-10-22 22:06:24

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.