Z tábora Valencie po zápase s Barcelonou počuť vlnu kritiky a nespokojnosti. Los Che sú jednohlasne názoru, že ich Undiano Mallenco poškodil hneď v niekoľkých prípadoch.

TIP | Pocity Luisa Enriqueho bezprostredne po zápase s Valenciou

Cesare Prandelli, tréner Valencie

"Tím zareagoval veľmi dobre a fanúšikovia vytvorili nádhernú atmosféru. Boli sme na zápas pripravení, no z fyzického hľadiska to bolo veľmi komplikované. Mali by sme byť hrdí. Nerád hovorím o rozhodcoch, ale obrázky sú celkom jasné. Musíme sa naďalej zlepšovať, držať sa tejto cesty a pracovať každý deň. Plánom bolo hrať veľmi natesno a pokúšať sa o rýchle protiútoky. Budúci zápas bude ešte ťažší."

Munir el Haddadi

Kmeňový hráč Barcelony sa proti Kataláncov presadil hneď pri prvej príležitosti. Svojim presným zásahom nakopol tím k chvíľkovému obratu, no oslavám sa pochopiteľne vyhol. Podľa neho si ale domáci zaslúžili minimálne remízu.

"S gólom som spokojný, nie však s výsledkom. Zaslúžili sme si aspoň remízu. Neuvažoval som ani nad tým, že by som ho oslavoval, jednoducho som oslavovať nechcel. Vyrastal som presne tam, v La Masii. Dali mi všetko, starali sa o mňa. Oslavovať som nemohol."

Rodrigo

"Je škoda, že sme prehrali až na konci zápasu, no treba mať na pamäti, ako dobre sme hrali. Remíza by bola spravodlivejšia. Vedeli sme, že budeme mať šance, pretože v ich hre bolo množstvo priestoru. Niektoré rozhodnutia rozhodcu však nešli v náš prospech. Po zákroku Umtitiho mala nasledovať penalta a takisto bola jasná aj červená karta pre Busquetsa. Situácie, ktoré menia zápas, ak by však boli proti nám, potom by odpískané boli, ale vieme ako veci chodia. Nikdy sme sa nevzdali a bojovali až do konca."

"Dúfame, že Iniestove zranenie nebude vážne. Je to škoda, ale sú to veci, ktoré sa stávajú. Nikdy nie je pekné vidieť hráča zraneného."

Suso García Pitarch, športový riaditeľ Valencie

"Mali by sme byť hrdí na trénera a hráčov, bol to skvelý zápas. Mali by sme tiež zablahoželať FC Barcelone, ktorá vyhrala a zrejme si vyhrať nezaslúžila. A samozrejme musíme odsúdiť a kritizovať verdikty Undiana Mallenca. Keď si tento duel pozri spätne, bude sa hanbiť. Spolu so svojimi asistentmi urobil v prvých tridsiatich minútach tri úplne rozhodujúce rozhodnutia: pri prvom góle bol Luis Suárez mimo hru a bránil Alvesovi vo výhľade, potom mala nasledovať žltá karta pre Sergia Busquetsa, ktorá by ho poslala preč z ihriska, a neodpískaný pokutový kop na Rodriga. Odtiaľto však hra bola naozaj dobrá, z jednej strany na druhú, ale samozrejme bola ovplyvnená výraznými chybami. Myslím si, že španielsky futbal nemôže mať tak poľutovaniahodných rozhodcov."

zdroj: valenciacf.com

foto: valenciacf.com

ViscaElBarca88

15
2016-10-23 10:37:54

Ale likvidačný faul na iniestu nespomenul, ktorý sa obišiel bez karty a Iniesta je mimo na 6-8 týždňov. Tak isto nespomenul ani Mária suareza, ktorý mal mať kartu ešte v prvom polčase a vôbec či mal dohrať ten zápas. Nech bude rád, že to skončilo ešte tak ako to skončilo lebo kľudne mohol byť polčas 0:3 a ďalšia blamáž pre Valenciu.

emiliano

0
2016-10-23 23:24:04

Prvý gól nemal platiť,ale dali by sme iný, to sa nedá odpočítať z výsledku.M.Suarez a ten hňup,čo fauloval Iniestu,nemali dohrať.Busi nemal dostať ani jednú kartu,dotkol sa hráča a ten to nafilmoval.Umtiti potlačil súpera ramenom a nebola to šanca.Ani ako fanušík netreba oslepnúť, ako ten debo z Valencie. Inak sme však ďalší zápas nehrali dobré,vďaka za výsledok.

milos970

-7
2016-10-23 10:54:24

Tak a opat je podla smiesnych fandov Realu a inych Barca nasilu posuvana smerom k titulu,daco z ich tabora: to je totalny humus co sa deje v tej spanielskej lige.. uz minulu sezonu kopa zapasov kde Barcelonu tlacil rozhodca.. dobre si pametam ako prehrali 4 zapasy v rade (pred tym este 1 remizovali a aj to vdaka rozhodcom) a dalsie zapasy uz rozhodca 12ti hrac, najprv prvy gol proti Deportivu jasny faul, potom dalsi zapas faul na brankara, druhy gol z ofsajdu a vymyslene penalty.. proste kvoli takymto veciam potom ludia prestavaju pozerat futbal.. nech si robia p *cu z niekoho ineho cela la liga

ombre

19
2016-10-23 11:16:40

Bože môj, ak by miesto nas včera hral Real presne tento zápas a vyhral by ho tak ako my tak väčšina fanúšikov Barcelony by tvrdila to iste.. Toto tu bude vzdy, načo sa povznášaš..

Zorrrro

10
2016-10-23 12:21:52

Presne tak , naco to citas? ja na ich zasrate fora nechodim , nie som uchylak ako ramosko a dick, ktory po zapase madritcanov idu na fora najvacsieho supera a onanuju tu, povedz mi naco? Nemas v zivote inych starosti? Sprav si decka jak ja a mas cas iba si uzivat uzasnu hru Messiasa a spol, ostatne nebude cas.

tomasis

16
2016-10-23 11:07:59

-neodpiskana penalta po Umtitiho faule
-Busquetsova druha zlta by bola na subjeltivite rozhodcu (obhajil by si ju v oboch pripadoch)
-Suarezove postavenie v offside, gol platit nemal

-neodpiskana penalta na Messiho v zavere zapasu (rovnaka situacia ako vyssie spomenute)
-zlta karta za likcidacny faul na Iniestu
-druha zlta karta za faul na Neymara (M.Suarez by nedohral)

Rozdhoca pochybyl v rovnakych rozhodnutiach na oboch stranach, v zapase dovolil hrat Valenci tvrdo, nezvladol to a potvrdil vizitku spanielskych rozhodcov. Skoda, ze Rakitic nedal na 2:0, zapaa by asi vyzeral inak...

Marian

3
2016-10-23 14:55:17

1. Leov gól bol regulárny, nakoľko Sua stojaci v ofsajde ho netečoval. To, že clonil Alvesovi v bráne, nie je pravda, len výhovorka. Alves mal výhľad na Messiho v momente strely, Sua stál naľavo z pohľadu brankára, hodil sa po lopte, smerujúcej k tyčke a Sua sa lopte uhol nadskočením. Ak by mu Sua naozaj clonil vo výhľade na Messiho, musel by stáť Sua medzi brankárom a strelcom, čo nenastalo.

MAESTROOO

2
2016-10-23 18:07:31

podľa nového pravidla hráč v postavení mimo hry sa musí lopty dotknúť ! :) takže gól bol v poriadku :)

Cingi

2
2016-10-23 12:24:30

Chlapci, budte troška objektivity treba.
-zakrok na Iniestu likvidacny nebol. Hrac siel evidentne po lopte, aj ju zasiahol.. Andresa mi je luto, je to moj oblubeny hrac, vzor pre ostatnych. No tento zakrok bol tvrdy, no nie likvidacny.
-je rozdiel aj v tom, kedy spraví rozhodca chyby. Nie je jedno, v ktorej minute hraca vyluci a za akeho stavu

okbor

7
2016-10-23 12:33:59

Článok je "aj" o Munirovi. Teší ma, že "vyrástol". Je to odchovanec. Má charakter. Neteší ma, že práve on skoro otočil zápas. Ten jeho gól bol ale pekný. Neviem, či sa vráti späť a bude mať miesto, ale želal by som mu to.

naqiria

-1
2016-10-23 12:39:50

presne ako hovori Cingi. Nechapem co mate s tym likvidacnym zakrokom na Iniestu. Perez trafil najpr loptu, zakrok bol cisty, bola to len nestastna nahoda co sa potom stalo iniestovi. 48 z 50 takychto zakrokov sa zaobide bez zraneni, toto bola proste smola. tak nebude takto hlupo zaujati. Rozhodca ale piskal otrasne, to je pravda, velmi casto pochybil.

majo111

3
2016-10-23 13:47:08

cital som clanok experta na chyby rozhodcov upozornujem madritskeho denika marca stych vsetkych inkriminovanich piatich momentov ze vsetky rozhodca pochybil len v pripade dbranil vo vyhlade v ovsajde brankarovi s tym plne suhlasim a na andresa mala byt minimum zlta tam to bolo bud lopta alebo on a bral ho celeho aj s loptou v anglicku bezproblemov daju aj cervenu, na nasho gomesa zakrok na kolena cista cervena tak nech neplacu a nech podakuju tomu drevorubacovi lavemu obrancovi ten to rubal hlava nehlava vsetko na tribunu to bol cisty psycho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.