Leo sa po zranení nachádza v parádnej forme. Za týždeň sa mu podarilo dať 6 gólov, no a to nie len tak hocijakým súperom. Jeho chuť po góloch si postupne odniesli Deportivo, Citizens a Valencia.

Cez víkend bol Messi opäť rozhodujúcim mužom, keď najmä jeho penalta zo samého záveru bola absolútne kľúčová, keďže Blaugranas priniesla do tabuľky 3 veľmi dôležité body. Vo Valencii je každá výhra viac než cenná.

TIP | VIDEO: Zúriaci Lionel Messi

Génius z Rosária dokázal sieť súpera rozvlniť prakticky ihneď po jeho návrate zo zranenia. Proti Deportivu bol na ihrisku len 3 minúty a po krásnej Neymarovej prihrávke nedal brankáraovi Luxovi šancu.

Momentálne je Leo spolu so Suárezom na čele tabuľky strelcov La Ligy, rovnako je na tom ale aj v Lige majstrov, a to vďaka tomu, že za 210 odohraných minút dokázal skórovať až 6-krát, čo je gól na každých 35 minút.

Tento kalendárny rok patrí jednoznačne Messimu, čo sa odráža aj na začiatku novej sezóny. 11 odohraných zápasov a brilantná štatistika 14 vsietených gólov a 6 asistencií.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com mirror.co.uk

Vendeta

top komentár
74
2016-10-24 16:50:15

Leo zaslužiš si 6 zlatu loptu. Máš dar od boha

jokerito

top komentár
43
2016-10-24 17:07:58

Dufam ze forma leovi vydrzi co najdlhsie. Prial by som si dalsi treble . To bude dalsia vizitka jeho vynimocnosti. Nejaka lopta mi je ukradnuta , nech si ju ten individualista necha.

GabrielSVK

5
2016-10-24 22:50:31

Nám dnes v škole (VŠ) doktor vravel, že Messi - zlatý útok :D a má pravdu. Messi je proste najlepší.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.