Francúzsky denník L’Equipe vraj zistil, ako a akými prostriedkami sa v lete PSG pokúsilo získať Neymara do svojho klubu. Tímz Ligue 1 chcel Neymara ako náhradu za odchádzajúceho Zlatana, pričom sa spočiatku sústredili na Cristiana Ronalda, ten však mal na svoj vek ohromne vysokú cenu.

L’Equipe ďalej vysvetľuje, že ak PSG chcelo získať najlepšiu možnú náhradu za Švéda, pričom Messi s Ronaldom neboli dosiahnuteľní, tak bol Neymar jasnou voľbou. Parížania boli odhodlaní vytasiť svoje najväčšie zbrane.

Prezident klubu Al-Khelaifi bol viac než odhodlaný Neymara získať

Neymar bol v istom momente vo veľkom pokušení, ponúkali mu veľké peniaze, navyše jeho nechuť v Španielsku voči daňovým úradom sa stupňovala. Hráča funkcionári PSG neustále presviedčali, mal sa vraj stať kľúčovým hráčom v novom megaprojekte. Tým samozrejme apelovali na jeho najzákladnejšie pudy, hráčom číslo jedna totiž ešte niekoľko rokov v Barcelone zákonite byť nemôže.

Na to všetko však nestačili ani dve stretnutia, podľa informácií francúzskych novín sa malo jedno udiať v Sao Paule, no a druhé potom v lete na Ibize. Ponuka PSG bola tak veľká, že by v porovnaní s jeho vtedajším platom stratil za 5 rokov v Barcelone asi 40 miliónov eur.

Pre mladíka však bolo dôležitejšie zostať súčasťou MSN, netajil sa záujmom veľkých mužstiev, no novú zmluvu s Barcou nedávno podpísal. Po takejto obrovskej ponuke, ktorú Neymar odmietol, je tažké si predstaviť, čo by ho z Katalánska dokázalo dostať. Buďme za to radi.

TIP | Al-Khelaifi sa zbláznil, jeho posadnutosť Neymarom nemá hraníc

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com psg.fr

Fazy

32
2016-10-25 14:34:49

Správny teamový duch tohto hráča. Nezapredá sa ani za také obrovské peniaze. To ja už by som asi behal v drese PSG (nemám totiž ani vindru). Nechce mi niekto pomôcť?

arogantaldo

33
2016-10-25 14:37:36

potrebujem porýlovat cca 60 m2. platím keš, pivo fernet a stravák v hodnote 3,6 jewuro k tomu...

fantomas

3
2016-10-25 19:37:15

Porozmýšľaj nad (malotraktorovým) rotavátorom. Ešte aj susedom budeš chodiť rylovať.. :D

arogantaldo

10
2016-10-25 14:35:47

Le Equipe vraj zistil že som miliardár... Milujem toto periodikum

Nalim

17
2016-10-25 15:19:00

Ibra strielal v tej slabej lige goly kedy chcel a v PL si nemôže kopnúť ani gól dať. A Murka za rok kopnú do riti. Aj Pogba je trápny.

Marco01

8
2016-10-25 17:35:34

strasne nesympatický tento sejk..si myslí, že za penaze môže všetko..keď do pár rokov nevyhrá ju LM sejk sa spakuje..francúzsky titul ho omrzí...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.