Paco Alcácer sa stále nevie presadiť. Luis Enrique mu dal šancu aj v Katalánskom superpohári, no bývalý hráč Valencie na trávniku akosi nehýril životom a na streleckú listinu sa napokon nedostal. Na svoje prvý gól v drese Blaugranas stále čaká.

V prvom polčase útočník v podstate ani nemal šancu. Chýbala mu súhra a porozumenie s Denisom Suarezom, André Gomesom aj Ardom Turanom. Videl akurát žltú kartu po faule na Duarteho. V každom prípade treba pripomenúť, že útočná hra tímu včera nebola taká plynulá ako zvyčajne.

TIP | Luis Enrique: Výsledok neodzrkadľuje priebeh na trávniku


Alcácer nebol v kontakte s loptou veľmi často a keď ju konečne dostal, tak zvačajne do veľmi ťažkej pozície a ohroziť bránku Roberta nemohol. Najsľubnejšiu šancu mal v piatej minúte zápasu, kedy mu chýbal len krok k tomu, aby zachytil center Gomesa.

V druhom polčase sa situácia nezmenila. Alcácer sa síce nevzdával, ale šťastie nebolo na jeho strane. Jeho spoluhráči mali naďalej problémy s posielaním lôpt do jeho priestoru. Šancu mal v 61. minúte, kedy mu loptu poslal Alena, ale útočník ju nedokázal poslať do bránky. Na premiérový zásah si tak musí počkať.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

charon1933

22
2016-10-26 13:06:56

Dúfam že sa s mužstvom čím skôr zohrá. Zároveň si aj tak myslím že mal ostať Munir a nebolo potrebné vyhodiť toľko love za nového útočníka.

jokerito

14
2016-10-26 13:43:51

Na jednu stranu myslim ze mas pravdu ze munir by zahral min to iste co paco ale dajme mu este cas, mozno pride den ked nas vytiahne zo stichu. Munir by zatial mohol nazbierat skusenosti a trochu herne vyrast.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.