Dnes sa po niekoľkých dňoch voľna hráči Barcy opäť vrátili do tréningového procesu. Najväčšie hviezdy FCB si počas týždňa oddýchli a teraz prišiel čas na to, aby sa pripravili na dôležitý dvojzápas Granada – Manchester City. Menšou novinkou na tréningu bola prítomnosť mladíkov, ktorí v Superpohári presvedčili Luisa Enriqueho.

Nili, Alex Carbonell a najmä Marlon Santos – takto znie menoslov futbalistov z béčka, ktorý sa môžu eventuálne dostať do nominácia Luisa Enriqueho proti Granade. Najbližšie z tejto trojky k tomu má Marlon Santos, proti Espanyolu hral dobre, no hlavným dôvodom sú zranenia stopérov Blaugrana.

Okrem Piquého, Albu či Iniestu je nejasná účasť i v prípade ďalších futbalistov. Menšie svalové zranenie by mal mať Aleix Vidal, Rafinha si zas na piatkovom tréningu zranil rebro a vynechal aj zápas proti Valencii. Klub ohľadom jeho zdravotného stavu nevydal žiadne oficiálne stanovisko. Do zostavy sa naopak vrátil Jasper Cillessen.

TIP | V prípade núdze tu je i Marlon


zdroj: sport.es
foto: sport.es
video: youtube.com

dzulio

8
2016-10-27 19:48:30

Oprava Granada - Manchester City :)

quentin

13
2016-10-27 20:15:52

Páči sa mi Luchov prístup. Momentálne to vyzerá do budúcnosti super, keďže je Barca schopná vyskladať full team z hráčov do tých 23 rokov +/-, ktorý by bol konkurencie schopný kedykoľvek. Na parádu!;D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.