Štart najväčšej tureckej futbalovej hviezdy súčasnosti, stredopoliara FC Barcelona Ardu Turana, je vo víkendovom súboji s Granadou otázny, čo potvrdila i snímka katalánskeho denníka SPORT, ktorá preukázala, že jeho noha je mohutne obviazaná.

Aj napriek tomu, že klub bol v prípade Turanovho zranenia ticho, keď sa rozhodol nevydávať k nemu žiadne špeciálne stanovisko, sa zdá byť nepravdepodobné, že sa naňho bude Luis Enrique môcť spoľahnúť v sobotu na Camp Nou. Pri Iniestovej absencii by bol navyše očakávaný v základnej jedenástke.

Arda si privodil problémy s členkom v Katalánskom superpohári s Espanyolom po strete s Martínom Demichelisom, všetko pritom nasvedčuje tomu, že dĺžka jeho rekonvalescenie bude dlhšia. Bez potvrdenia klubu ale môžeme len špekulovať o vážnosti tohto zranenia. Dopomôcť k bádaniu nám však môže fakt, že vo štvrtok novinári nasnímali hráča v ľahkej obuvi, predpokladajúc vzhľadom na to, že nebol schopný v iných topánkach pre bolesť chodiť. Turanov členok bol navyše pri preberaní nových vozidiel značky Audi mohutne obviazaný.

Berúc tak do úvahy fakt, že bývalý špílmacher Atlética by duel nestihol, Luis Enrique k dispozícii bude mať len štvoricu stredopoliarov. Proti Granade do hry budú pripravení zasiahnuť Busquets, Rakitić, André Gomes a Denis Suárez, v prípade Sergiho Roberta bude zrejme post pravého obrancu pri aktuálnom lazarete v defenzíve navyše nevyhnutný. Na Lucha a jeho ekipu tak čaká mimoriadne obtiažne obdobie, ktorým si však pri svojej ceste za obhajobou titulu musí prejsť.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

tunno

6
2016-10-27 22:41:20

A S Rafinhom je čo, karty?

mikimi122

9
2016-10-27 23:25:59

Už len môžme hádať kto sa zraní ako ďalší. A keď sa zraní niekto ďalší asi mi rupnú nervy. Zachviľu budeme hrať s celým bečkom.

ombre

5
2016-10-28 00:16:22

Skôr by som povedal, ze koho nam najbližšie zrania, lebo mam pocit, ze často krat idu hráči súpera po našich ako po lopte, s jediným úmyslom..

Maskaral

6
2016-10-28 07:29:46

Samozrejme Barcelona Ligu vyhrať nesmie aj 3 krát za sebou

quentin

4
2016-10-28 09:33:32

Na milú p..u sa hral ten zápas. Akurát sme prišli o ďalších hráčov zo základu. Ako som nechápal ten tlak na ten hromadný nákup, tak som teraz rád. Espanyol to robí FCB ako na objednávku a/alebo sa pritom vyžíva. Grc! Dal by Boh, že by sme im v lige na ich štadióne nasolili 6:0 a viac!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.