Tentokrát to bol Ivan Rakitić, kto spomedzi hráčov predstúpil pred novinárov, aby im odpovedal na ich otázky na predzápasovej tlačovke.

Minulý zápas so City

"Minulý zápas je už zabudnutý a to, čo sa stalo, nie je teraz dôležité. Musíme hrať nadoraz, aby sme vyhrali. Zápas na Camp Nou mal kúsok zo všetkého, veci, ktoré sa nedejú každý deň. Musíme sa však pokúsiť naviazať na rytmus z toho stretnutia."

Leo Messi

"Ak sa ťa spýtajú, či je Messi najlepší, je to ako keby sa ťa pýtali, či je lepšie hrať bez lopty alebo s loptou."

Zranenie Iniestu

"Tým, že Andrés nehrá, sa toho veľa mení, pretože je to jedinečný hráč. Je proste iný. Je síce jasné, že sú tu ďalší kvalitní hráči, ale musíme držať pohromade, aby sme hrali na vysokej úrovni a mohli fungovať ako tím. A kto bude hrať namiesto neho? O tom rozhodne tréner."

Príprava na zápas

"V príprave sa nič špeciálne nemenilo, aj keď takémuto súperovi nečelíme každý týždeň. Očakávame, že to bude zábavný a pekný zápas medzi dvoma tímami s takou istou hernou myšlienkou. Náš zámer sa veľmi nelíši od toho, aký máme vždy. Budeme sa snažiť odohrať skvelý zápas, čo je potrebné k tomu, aby sme tu vyhrali."

Držanie lopty

"Nemyslím si, že by sme boli držaním lopty posadnutí. Konieckoncov, ak vyhráš, nie je to dôležité. Mať loptu je spôsob na to, aby si mal viac šancí na skórovanie."

Kun Agüero

"Dúfame, že si svoju najlepšiu formu schová na budúce zápasy. Je jasné, že Agüero je jedným z najlepších."

Cieľ Barcy

"Naším cieľom je to, čo vždy. Musíme tento zápas odohrať ako sa na Ligu majstrov patrí. Ak by sa nám tu podarilo vyhrať a potom by sme do zostávajúcich 2 zápasov mohli ísť s väčším kľudom, bolo by to perfektné."

Pep Guardiola

"Jasné, že by som s ním veľmi rád spolupracoval...alebo s ním išiel na kávu. Vybral som si dres s číslom 4 na jeho počesť. Viem, čo v FC Barcelona predstavoval. Moji spoluhráči mi o tom rozprávali. Každopádne, do sezóny mu želám veľa šťastia, menej zajtra, samozrejme. Bola by to radosť a česť s ním spolupracovať. Ak by to nebolo možné, pozval by som ho na cortado a porozprávali by sme sa. Mám k nemu obrovský rešpekt."

zdroj: sport.es

foto:sport.es

GabrielSVK

9
2016-11-01 11:00:08

Cortado... https://www.google.sk/...

cantres

0
2016-11-01 19:22:16

sportovní sázení, velmi spolehlivé informace http://dampese.blogspot.cz

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.