Francúzsky stredopoliar známy svojou vycibrenou technikou, 29-ročný Samir Nasri, má za sebou len druhý tréning s andalúzskym mužstvom po zranení, nič to však nemení na tom, že Jorge Sampaoli sa ho rozhodol zaradiť do zápasovej nominácie.

"Budeme musieť počkať do samého konca," uviedla len včera Sevilla na svojich oficiálnych stránkach ohľadom možnosti, že Nasri v nedeľu na domácej pôde proti Barcelone nastúpi, "stredopoliar totiž pokračuje v procese rekonvalescencie, v ktorej však tento piatok výrazne pokročil, aby následne trénoval so svojimi spoluhráčmi".

Klub ale napokon zverejnil, že kouč Sampaoli sa ho do svojho výberu hráčov zaradiť rozhodol, z čoho možno jasno usudzovať, že kmeňový hráč Manchestru City si definitívne doliečil svoj ľavý hamstring, pre ktorý bol nútený opustiť súboj s Gijónom v minulom kole na El Molinón už po štyridsiatich piatich minútach, a pre ktorý vynechal stretnutie Ligy majstrov s Dinamom Záhreb.

Kompletná nominácia Seville

Sergio Rico, Sirigu, Mariano, Carriço, Kranevitter, Vietto, Nasri, Iborra, Ben Yedder, Kiyotake, Nzonzi, Correa, Escudero, Ganso, Vitolo, Sarabia, Rami a Franco Vázquez.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

MAESTROOO

-17
2016-11-05 20:22:28

Už to nieje tá Sevilla z minulej sezóny podľa mna káder dosť utrpel myslím že by sme tam mohli uloviť 3 body ! VISCA

KinderCule

19
2016-11-05 20:30:17

Povedal by som, že sú minimálne dva krát tak kvalitný...

ViscaanolecraB

4
2016-11-05 21:32:51

Bude to tesné, ale verím v 0:1

fantomas

8
2016-11-05 23:27:45

Obávaný Francúz? :D :D Akože ja sa len chytám za hlavu, vždy keď hrá.. Sevilla je maximum, čo sa týka toho, na aké kluby reálne má. Vždy bol nadhodnotený. Je pravda, že túto sezónu som ho nevidel hrať (možno raz), ale určite neurobil nejaký zlomový pokrok. Obávaní Francúzi môžu byť Payet alebo Griezmann, nie Nasri, ktorý sa nedostane ani do repre..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.