Barca si po zaváhaní na Ostrovoch môže vylepšiť chuť v La Lige. Prehru z Ligy majstrov netreba moc preceňovať, keďže Blaugranas sú stále na prvej pozícii a majú našliapnuté k postupu.

Barcelona však nesmie zaspať na vavrínoch v domácej súťaži, aj keď dvojbodové manko na Real nevyzerá najhoršie, z nižších pozícii sa už tlačia Villarreal, Atlético a Sevilla. Práve Sevillistas budú ďalším súperom Kataláncov. Zvládne toto meranie síl Messi a spol.? Uvidíme naživo na TV Tipsport!

Dôležité stretnutie rozoberá vo svojej analýze borec MPP0033. „Nečakám, že by Barcelona stratila 2 zápasy v jednom týždni. Problémom je hlavne obrana,“ napísal tipér dôvody prečo by mal spomínaný zápas skončiť remízou v kurze 4,30. Čo vy na to? Nezabúdajte, že k dispozícii máte Tiket arénu, ktorá je napakovaná tiketmi od skúsených stratégov, tak neváhajte a prelistujte sa v nej k parádnym výhram!

Radi by ste mali pod palcom priame prenosy zo všetkých zápasov Primera División? Zaregistrujte sa, získajte vstupný bonus až 2 000 EUR a množstvo ďalších výhod od najväčšej tipérskej komunity!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.