Na štadióne andalúzskeho celku možno očakávať podobné peklo ako bolo to nedávne vo Valencii. Fanúšikovia budú svojich hnať výrazne vpred, poraziť Barcelonu je jednoducho pre každého veľký úspech. Minulý rok sa to domácim hráčom aj podarilo.

Tretieho októbra to bolo po polčase bez gólov, a to aj napriek tomu, že mali hostia skutočne obrovské šance na skórovanie. V 22. minúte síce Suárez dal gól, no rozhodca ho kvôli offsideu neuznal, nariadil však priamy voľný kop predtým bol totiž Neymar faulovaný. Tutovky postupne spálili viacerí hráči Blaugrana, veľmi pamätný je najmä moment, keď sa lopta prekotúľala takmer celou dĺžkou bránkovej čiary a Piqué ani Suárez ju kvôli výbornej reakcii brániaceho hráča nedokázali dostať do brány.

Sevilla potom v druhom polčase trestala. Veľmi rýchlo sa dostala do dvojgólového vedenia a znížiť sa podarilo Neymarovi iba z penalty, k záveru zápasu potom nastrelil vo vyloženej šanci tyč ešte aj Sandro. Dnes musí byť Barca efektívnejšia. Ak totiž spáli toľko vyložených šanci ako minule, tak to proti skvele hrajúcej Seville bude mať nesmierne zložité.

TIP | Užite si súboj Barcelony v Seville naživo

zdroj: forcabarca.sk
foto: archív
video: youtube.com

Marian

3
2016-11-06 16:24:10

Neyo tyč,Sua brvno a Sandro tyč.Mohli sme tam vyhrať, ak by šťastie nestálo pri domácom brankárovi.

galibier

6
2016-11-06 16:33:15

musime lepsie branit,ten prvy gol domacich sa velmi podobal na prvy a treti gol v City a verim ze dnes podrzi aj Ter Stegen a hlavne zaloha bude hrat lepsie ako posledne zapasy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.