Na tlačovke po zápase proti FC Sevilla tréner FC Barcelona pôsobil pokojným dojmom. Bol spokojný s výsledkom aj s predvedenou hrou svojich hráčov. Pochválil Lea Messiho aj Denisa Suareza, ktorého dal za vzor.

Spokojnosť

"Bol to pekný zápas, hráči chceli útočiť, chceli mať loptu a chceli aj riskovať. Tieto stretnutia vás strhnú. Súper išiel do vedenia a potom sme zápas rozhodli vo svoj prospech. Z vývoja udalostí som veľmi spokojný."

Smola pri inkasovanom góle

"Suarez a Neymar sa pomýlili, čo rezultovalo v inkasovaný gól. My sme takisto mali svoje šance, aby sme zápas rozhodli."

TIP | Kontroverzie po zápase so Sevillou


Pochvala pre Messiho

"Schopnosť Messiho k vyriešeniu akejkoľvek situácie je hodná pochvaly. Nevyrovná sa mu nikto. Našim cieľom je nájsť Lea čo najčastejšie. Zahral veľmi dobre, ale tiež aj ďalší hráči. Všetci si boli vedomí, aké je dôležité získať tu body."

Sevilla je doma veľmi silná

"Dúfam, že na Sánchez Pizjuán nestratia už žiadne body."

Trávnik v zlom stave

"O tejto veci sme vedeli, ale vždy nám to narobí problémy. Stav trávnika nepomohol nikomu a bolo ťažké vytvárať tlak. Je to však skvelá príležitosť vidieť, akí sú hráči Barcelony. Bol to veľmi dôležitý zápas, pretože líder ten svoj vyhral. Sme veľmi spokojní."

Dôležitý obrat

"Zápasy, v ktorých sa vám podarí obrat, veľmi stmeľujú tím, zvlášť na takom štadióne. Teraz hráči odchádzajú na reprezentačnú prestávku a dúfam, že sa vrátia vcelku."

Hral Messi na čas?

"Niekedy pravidlá znevýhodňujú toho, kto bol faulovaný."

Denis

"Chcel by som jeho hru vyzdvihnúť. Vždy splní očakávania, hoci veľa minút nedostáva. Taký postoj chceme vidieť u každého hráča. Želám mu, aby v tom pokračoval. Je to skvelý príklad profesionála."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Johny18

17
2016-11-07 10:07:18

leo klasicky rozdielový hráč ale aj denis sa mi velmi páčil nebojí sa aj v strede obísť hráča a vyviesť loptu nehrá iba na istotu čo je do busúcnosti doležite. aj umtitiho výjazdy boli super hned to hru trochu oživí ten chlapec sa javí ako náš najlepší nákup zatial ešte za tú cenu hrá naozaj skvele snád mu to vydrží a ostatné posily sa dostanú aspon na jeho uroven aj ked to tiež nieje zlé

naqiria

21
2016-11-07 10:43:44

ja tomu nedokazem pochopit ako moze Umtiti takto hrat po 3 mesiacoch. To je neskutocne ake vykony predvadza, jeden z najlepsich hracov od zaciatku sezony. Je totalne pokojny na lopte a zaroven skvelo agresivny co sa tyka subojov

harry525

7
2016-11-07 11:09:49

Navyse tie jeho vyjazdy a dribling z obrany do utoku mi pripominaju Piqueho. Je vidiet, ze od koho sa uci... Ale inac suhlasim. Tiez som z neho prijemne sokovany, ze s akou rozvahou a pokojom zvlada suboje a rozohravku a aj hlavičkove suboje. Bezpochyb najlepsi nakup tejto sezony, 22 rokov. Pripomina mi Varaneho zaciatky v reale.

Radovan

3
2016-11-07 11:10:43

Ak tak hral aj v lyone tak preco by nemohol aj tu :D a myslim si ze stoperi maju trocha lahsiu adaptaciu nez zaloznici a utocnici

fofo112

13
2016-11-07 11:12:39

je to jednoduché pochopiť,chalan si váži, že má tu česť hrať vo velkoklube FCB je dobrý na lopte smerom dozadu aj dopredu a ked k tomu pridáme jeho futbalové schopnosti niet sa čo diviť,ja už dva mesiace hovorím,že je to naša najlepšia letná kúpa hrá ako starý harcovník všetko ide len treba chcieť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.